Home Huishoudelijk Stuur inbrekers direct weg met een mistgenerator

Stuur inbrekers direct weg met een mistgenerator

2385
0
DELEN
Mistgenerator

Het is iets wat je nooit wilt meemaken, een inbraak bij je thuis of in je bedrijf. Vooral je eigen huis is een plek waar jij je veilig wilt voelen. Als er bij je ingebroken is, dan mis je dat gevoel van veiligheid, van thuiskomen. Iemand die niks in je huis te zoeken heeft is bij je in huis gekomen op het moment dat jij lag te slapen of toen jij op vakantie was. Ze hebben aan spullen gezeten die van jou zijn, hebben van je huis een zooi gemaakt en hebben jouw kostbare spullen meegenomen.
Het enige wat je wilt is dit nooit (meer) meemaken. Met een mistgenerator in je huis of bedrijf laat je inbrekers schrikken en binnen enkele seconden weer vertrekken.

Hoe werkt een mistgenerator?

Een mistgenerator is een beveiligingssysteem tegen inbrekers en biedt jou het gevoel van veiligheid.
Er zijn 2 manieren om de mistgenerator te activeren. Je kunt de generator koppelen aan je alarmsysteem. Zodra het alarm afgaat, zal de mistgenerator de ruimte compleet volgooien met mist. Je kunt de generator ook handmatig activeren via een app of knop. Zodra de generator geactiveerd wordt, zal de ruimte binnen enkele seconden gevuld worden met mist. De inbrekers hebben nog maar een maximale zicht van slecht 30 centimeter. Door de mist kan de inbreker zijn werk niet meer uitvoeren en binnen enkele seconden vertrekken.

Voordelen van een mistgenerator

  • Het is een effectief middel tegen inbraken en ramkraken.
  • Het werkt binnen enkele seconden.
  • Een mistgenerator ontneemt het zicht van de inbrekers, ze raken gedesoriënteerd en kunnen niet meer je goederen of producten vinden.
  • De mist is niet schadelijk voor de gezondheid en het beschadigt je inventaris niet.
  • Met een mistgenerator in combinatie met een alarmsysteem hoef je geen andere acties meer te ondernemen om je huis of bedrijfspand te beveiligen tegen inbraak. Denk bijvoorbeeld aan rolluiken, gelaagd glas, enz. Dit scheelt enorm veel kosten.
  • De generator kan direct worden geplaatst en bij verhuizing worden meeverhuisd.
  • De mistgenerator kan vrijwel in elke ruimte worden geïnstalleerd op de plek die jij wilt.

Wat je nog meer moet weten over de mistgenerator

De mist kan tot zo’n 1 uur blijven hangen in de ruimte. Zodra je de ruimte ventileert is de mist binnen 20 minuten verdwenen. Dan zie je werkelijk niets meer van de mist die in de ruimte is geweest.
Als de stroom uitvalt dan zorgt een ingebouwde accu ervoor dat het systeem nog zo’n 3 uur lang van stroom voorzien wordt.
Een mistgenerator kan in de meeste gevallen worden bijgevuld, of er kan eenvoudig een cilinder worden vervangen. Het is eenmalig een flinke aanschafprijs, maar als je daarmee één inbraak tegenhoudt, heb je de kosten er al uit. Al hoop je natuurlijk dat je inbrekers sowieso buiten de deur houdt. De aanschafprijs ligt tussen de € 800,- en € 2500,-, dit is afhankelijk de grootte van de ruimte waarin de mistgenerator komt te hangen en de uitstootcapaciteit die daarbij past. En natuurlijk is de prijs ook afhankelijk van de kwaliteit van de generator.

Heb jij al een mistgenerator is je huis of bedrijf?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here