Home Smartphones en tablets Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact

2464
0
DELEN

Ben je voor sinterklaas of kerst nog op zoek naar een leuk cadeautje voor jezelf, maar heb je nog geen idee wat het gaat worden? Overweeg dan eens om de Sony Xperia Z1 Compact aan te schaffen. Dit is een kleine en compacte smartphone waar je met veel plezier gebruik van kunt maken. Bovendien is deze aankoop een uitstekende manier om dit jaar af te sluiten en het nieuwe jaar fris en fruitig te beginnen.

Een kleine en compacte smartphone

De Sony Xperia Z1 Compact is dan wel een kleine telefoon, maar werkt ontzettend snel. Ideaal als je geen grote telefoon in je zak wilt hebben. Je kunt de Sony Xperia Z1 Compact overal mee naartoe nemen. Deze smartphone heeft een stijlvol uiterlijk, een goed werkende camera en is bovendien water resistant. Je kunt de telefoon bijvoorbeeld gebruiken om te surfen en te e-mailen.

Specificaties van de Sony Xperia Z1 Compact

Door testredacteuren wordt deze smartphone ook wel gezien als een van de betere smartphones. Dit is voor jou natuurlijk een absolute aanbeveling om deze smartphone in huis te halen.

De smartphone is voorzien van een 4,3 inch display en heeft een opslagcapaciteit van 16 GB. Hij heeft een zwarte kleur en kan uitstekend met het 4G netwerk mee. De camera heeft een resolutie van 21 MP. Uiteraard kun je er goed mee appen en zijn er verschillende applicaties te downloaden waardoor het een multifunctioneel toestel wordt.

Hoe duur is de Sony Xperia Z1 Compact?

De telefoon is te koop voor een bedrag vanaf ongeveer 295 euro. Bij andere webshops of telefoonwinkels zul je er iets meer geld voor moeten neerleggen. Uiteraard is dit ook een beetje afhankelijk van welk abonnement je erbij afsluit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here