Home Smartphones en tablets De iPhone 6

De iPhone 6

2809
0
DELEN

Sinds kort is de iPhone 6 verkrijgbaar in Nederland. Heeft de iPhone 6 aan alle hoge verwachtingen kunnen voldoen of valt de smartphone van Apple toch een beetje tegen? Lees hier verder om erachter te komen en maak zelf de keuze of jij er eentje gaat aanschaffen of niet.

De iPhone 6 is een stuk groter en het display is fors gegroeid

Opvallend aan de iPhone 6 is de grootte van het toestel. Deze is een stuk groter dan zijn voorganger. Het display van de iPhone 6 is gegroeid naar 4,7 inch. Het toestel voelt erg slank aan en zal daarom bij veel mensen prettig in de hand liggen.

De hardware van de iPhone 6 is een reden geweest voor veel liefhebbers van de iPhone om deze smartphone aan te schaffen. Alles gaat erg soepen en zowel de camera als de browser zijn zo goed als gebruiksklaar. Bovendien kun je er ook uitstekend 3D spelletjes op spelen.

Contactloos betalen met nfc

Een uniek onderdeel van de iPhone 6 is de nfc. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om in de toekomst contactloos te kunnen betalen. Het is een chip die je bijvoorbeeld ook tegenkomt in de welbekende OV-chipkaart en de betaalpassen van bijvoorbeeld de ING en de ABN AMRO.

De beste camera ooit

De iPhone 6 is voorzien van een 8 megapixel camera wat in eerste instantie niet heel bijzonder lijkt. Toch is de camera van de iPhone 6 erg goed, want met weinig licht kun je toch mooie foto’s maken. Bepaalde zaken kun je enorm vertragen met de camera en dat zorgt voor een indrukwekkend effect.

Als je nog geen smartphone in je bezit hebt, zou de iPhone 6 daar zomaar eens verandering in kunnen brengen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here