Home Fotografie De nieuwe compactcamera van Panasonic

De nieuwe compactcamera van Panasonic

2601
0
DELEN

Panasonic heeft een nieuwe compactcamera op de markt gebracht. Dit is de Lumix GF7. Uniek aan deze camera is dat er een LCD-scherm omhoog kan worden geklapt om selfies te maken. Daarmee heeft Panasonic een originele camera geïntroduceerd die weleens voor een rage zou kunnen zorgen het komende jaar.

De Lumix GF7 compactcamera is verkrijgbaar vanaf maart 2015 en kost om en nabij de 500 euro. Voor dit bedrag heb je dan ook wel iets.

Unieke eigenschappen van de camera

De camera van Panasonic is voorzien van een Live MOS-sensor van 16 megapixel die kan zorgen voor ruisvrije beelden, zelfs bij slecht beeld. Verder biedt de camera ook ondersteuning aan verwisselbare lenzen.

Het mooie aan de Lumix GF7 camera, is dat deze video’s kan maken in full HD-kwaliteit. Je kunt gemakkelijk op het 3 inch-scherm van de camera drukken als je automatisch op een bepaald gedeelte van het beeld wilt focussen.

Gebruiksvriendelijke software voor het toevoegen van effecten

De camera is voorzien van software die het toevoegen van maar liefst 22 effecten mogelijk maakt. Verder kunnen er in de videomodus ook timelapse- of stop motion-films worden gemaakt. Deze unieke camera mag dan ook eigenlijk niet bij jouw gadgets ontbreken.

Bestel online je favoriete digitale camera

Kortom, het is een veelzijdige camera waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Als jij fan bent van digitale camera’s en het maken van selfies, dan is deze camera van Panasonic zeker iets voor jou. Surf direct naar een webwinkel en bestel de camera zodat je deze in maart in huis hebt.

Je zult er absoluut veel plezier aan kunnen beleven en het is de 500 euro meer dan waard!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here