Home Smartphones en tablets Scherm van je iPhone kapot? Breng hem naar de ‘kliniek’!

Scherm van je iPhone kapot? Breng hem naar de ‘kliniek’!

2926
0
DELEN
kapotte telefoon

Grote kans dat je het weleens hebt meegemaakt: je telefoon is kapot en er lijkt niets meer aan te doen. Het kan gebeuren dat je je iPhone een keertje laat vallen en het scherm kapot is. Erg vervelend, maar gelukkig betekent dit niet dat je meteen een nieuwe hoeft aan te schaffen. Je kunt kiezen tussen hem laten repareren of kijken of de telefoon het nog doet met het kapotte scherm. Het is natuurlijk ook afhankelijk van hoe kapot hij eigenlijk is.

Scherm kapot

Zo heb je het scherm dat een kleine barst heeft en waarbij de iPhone nog prima werkt, maar je hebt ook het scherm dat helemaal kapot is waarna je niets meer met je telefoon kunt. In het eerste geval is reparatie niet noodzakelijk, maar wel zo handig. In het tweede geval kun je beter kiezen voor reparatie dan voor een nieuwe iPhone, want dat is vele malen duurder. Het scherm van een iPhone kan gemakkelijk worden vervangen zolang je kiest voor goede reparatieservice. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor www.iphonekliniek.nl waar je terecht kunt voor alle soorten iPhones. Zelfs als je de oudste versie hebt, dus de iPhone 3G, ben je hier aan het goede adres. In tegenstelling tot veel andere winkels waar ze alleen de laatste versies van de iPhone repareren.

En nu?

Nu je scherm kapot is, wil je dat deze zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Je kunt ervoor kiezen om bij een telefoonwinkel naar binnen te stappen, maar grote kans dat je hier een behoorlijke tijd moet wachten of zelfs een andere dag moet terugkomen. Bij iPhonekliniek.nl kun je gemakkelijk online een afspraak maken. Op deze manier kom je niet voor niets langs. Wat ook erg prettig is, is dat je niet lang hoeft te wachten hier. Je kunt in de winkel wachten en binnen een halfuur is jouw iPhonescherm weer als nieuw. Ook op zaterdag kun je hier terecht, dus je kunt bijna iedere dag van de week langskomen om jouw iPhone te laten maken. Soms is het ook mogelijk om het te laten repareren en te laten vergoeden door de verzekering. Dit is afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Zo is het mogelijk om je iPhone te verzekeren waarbij je maandelijks wat meer betaalt zodat dit soort vervelende dingen vergoed worden en je niet in een keer een groter bedrag hoeft te betalen.

De iPhonekliniek zorgt ervoor dat jouw iPhone klaar is voor je het weet, maar je kunt er ook terecht voor een kapotte iPod of iPad. Overigens is het niet alleen voor een kapot scherm, maar ook als de achterkant kapot is zit je hier goed. Niet te vergeten dat het ook nog mogelijk is om de batterij te vervangen. Handig als jouw batterij binnen korte tijd leeg is en je je iPhone toch wat langer wilt gebruiken. Vervanging is dan de beste optie. Hierna merk je dat jouw iPhone weer als nieuw is en een lange tijd meegaat. Een iPhone reparatie bij iPhonekliniek is dus een absolute aanrader.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here