Home Smartphones en tablets Leren vs. Plastic hoesjes; welke zijn beter?

Leren vs. Plastic hoesjes; welke zijn beter?

4196
0
DELEN
iphone se hoesjes

Veel soorten telefoonhoesjes

Tegenwoordig is er een groot aanbod van telefoonhoesjes. Of je nou een IPhone, Samsung, HTC of Huawei hebt, er bestaat altijd een geschikt telefoonhoesje voor jou. Zo heeft het model IPhone SE alleen al duizenden varianten aan iPhone SE hoesjes. Zo’n telefoonhoesje zorgt ervoor dat jij veilig met je telefoon overweg kan. Wanneer jij je telefoon laat vallen, zorgt het hoesje ervoor dat je niet met een kapotte telefoon hoeft te zitten. Het beschermen tegen ongelukken is meer de praktische kant van het telefoonhoesje. Korte tijd geleden is het hoesje steeds meer uitgebreid. Zo bestaan er nu ook hoesjes die jouw telefoon kunnen opladen. Door dit ‘oplaadbare hoesje’ kun jij nog langer van de batterijduur van jouw telefoon genieten. Ideaal of niet? Zoals eerder vermeld zijn er allemaal verschillende telefoonhoesjes. Kies jij een brede, rubberen telefoonhoesje die jouw telefoon tegen bijna alles kan beschermen? Of ga jij toch voor een heel dun hoesje die er wat stijlvoller uitziet? Doordat er zoveel aanbod is van telefoonhoesjes, kan het voor de klant een enorme opgave zijn om uit dit grote aanbod een hoesje voor zijn/haar telefoon te vinden.

Verschillende materialen voor een telefoonhoesje

Ieder telefoonhoesje heeft ook zijn eigen materiaal. Denk aan materialen zoals hout, marmer, aluminium, leer en plastic. Het is aan de klant om te bepalen bij welk materiaal zijn/haar voorkeur ligt. Uit onderzoek is gebleken dat het leren en het plastic hoesje het meest geliefd zijn onder de klanten. Daarom willen wij deze dan ook graag voor u vergelijken.

Leren hoesjes
Een leren hoesje staat er vooral om bekend dat het een erg klassieke uitstraling heeft. Het is dan ook zeker niet toevallig dat het leren hoesje erg bekend is in de zakenwereld. Het leren hoesje is erg subtiel en valt niet op. Wanneer men een stijlvolle telefoon heeft, wil men dit ook stijlvol beschermen door middel van een leren hoesje. Daarnaast beschermt het leren hoesje de telefoon heel erg goed. Onder jongeren is het leren hoesje wat minder bekend. Dit komt vooral omdat zij vinden dat het leren hoesje er ietwat ouderwets uitziet. Daarnaast is een leren hoesje wat duurder dan andere hoesjes.
Plastic hoesjes
Waar een leren hoesje niet echt geliefd is onder de jongeren, is het plastic hoesje dat wel. Volgens de jongeren heeft deze namelijk geen ouderwetse uitstraling. Een groot voordeel aan een plastic hoesje is dat er enorm veel variaties mogelijk zijn. Daarnaast kun je, door middel van het plastic hoesje, de stijl van je telefoon behouden. Een bekende variant is de ‘bumper case’. Deze wordt alleen aan de randen van de telefoon aangebracht. Zo kan dit hoesje jouw telefoon beschermen tegen eventuele krassen. Een nadeel van dit hoesje is wel dat de achterkant en voorkant redelijk onbeschermd blijft. Een plastic hoesje is over het algemeen goedkoper dan een leren hoesje.

Leren versus plastic hoesjes
Vind jij het belangrijk dat een hoesje stijlvol is en ben jij bereid wat meer te betalen voor een goede bescherming en uitstraling van je telefoon? Dan is een leren hoesje wat voor jou. Wil jij wat minder betalen en vind jij het belangrijk dat het design van je telefoon behouden blijft? Dan raden wij jou aan om een plastic hoesje te kopen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here