Home Huishoudelijk Philips Hue – technisch hoogstandje

Philips Hue – technisch hoogstandje

2869
0
DELEN
Philips Hue

Philips Hue is een persoonlijk en draadloos verlichtingssysteem. Je kiest zelf wat voor soort licht het verlichtingssysteem moet geven en je gebruikt het innovatieve systeem van Philips door de verlichting met je smartphone te bedienen. Philips Hue biedt je een nieuwe vorm van verlichting, die de afgelopen jaren erg populair is geworden onder Nederlandse consumenten. De reden dat steeds meer mensen kiezen voor de aanschaf van het innovatieve Hue in plaats van standaard lampen, heeft te maken met het feit dat Philips Hue enkele interessante technische snufjes heeft die andere verlichtingssystemen niet hebben. Welke technische snufjes dit zijn, vertelt Lampenonline.com je in dit artikel.

Philips Hue

Philips Hue met Hue Phoenix: voor iedere tint wit licht

Philips heeft Hue al op diverse manieren uitgebreid sinds de introductie van het verlichtingssysteem. Eén van de uitbreidingen die Philips sinds de introductie van het verlichtingssysteem heeft gelanceerd, is Hue Phoenix. Met dit aanvullende systeem voor Hue lampen kun je iedere tint wit licht in je woning krijgen, voor ieder moment van de dag. Door het juiste witte licht op het juiste moment te realiseren, word je energieker wakker en kun je ‘s avonds gemakkelijker slapen. Wit licht geeft namelijk niet alleen verlichting in huis, maar ondersteunt ook de biologische processen van het menselijk lichaam.

Apple Watch: een nieuw bedieningssysteem voor Philips Hue

Bij de introductie van de Hue lampen van Philips waren de lampen direct al te bedienen met een smartphone, maar sinds kort zijn de lampen ook eenvoudig te bedienen met de Apple Watch. Deze zogeheten smartwatch kan dus niet alleen gebruikt worden als horloge, maar kan je ook ondersteunen in het bedienen van de diverse Hue lampen in huis. Heb je geen smartphone bij de hand en wil je de verlichting anders instellen, dan gebruik je eenvoudig het horloge dat om je pols zit. Door Hue lampen ook compatibel te maken met een smartwatch, gaat Philips echt met zijn tijd mee.

Philips Hue: ook voor lampen van andere merken

Even leek het erop dat Philips Hue de Hue lampen niet langer compatibel wilde maken met lampen van andere merken, maar dit gaat nu toch niet door. Omdat veel gebruikers van Philips Hue kritiek uitten op het idee van Philips om Hue lampen niet langer compatibel te maken met lampen van andere merken, blijven de lampen van andere merken bruikbaar in het Hue systeem. Heb je Philips Hue in huis en gebruik je lampen van andere merken in jouw verlichtingssysteem, dan hoef je je dus geen zorgen te maken dat jouw verlichtingssysteem niet meer zal werken.

Philips Hue: altijd aan innovatieve veranderingen onderhevig

Philips is continu bezig met het vernieuwen van Philips Hue. Er worden niet alleen regelmatig nieuwe lichtsoorten geïntroduceerd voor het verlichtingssysteem: ook de bedieningsvormen van het systeem worden steeds uitgebreid. Schaf je Hue lampen aan, dan weet je zeker dat je een systeem gebruikt dat steeds maar weer blijft verbeteren en steeds nieuwe mogelijkheden krijgt om het systeem nog gebruiksvriendelijker te maken. Geen standaard verlichting, maar een innovatief systeem voor echte techniekliefhebbers.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here