Home Business In 4 stappen van online naar offline

In 4 stappen van online naar offline

2280
0
DELEN
van online naar offline

Promotionele producten, maar ook persoonlijke items maken tegenwoordig steeds makkelijker de overgang van online, naar offline. Door de technologische ontwikkelingen kunnen promotionele zaken zoals huisstijl, logo, of zelfs een persoonlijke creatieve uiting binnen een handomdraai fysiek voor je neus staan. Door de ontwikkelingen in de printbedrijven zijn er steeds meer mogelijkheden. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat lees je hier.

1. Het ontwerp

Tal van organisaties bieden je de mogelijkheid om gratis, of betaald, een eigen ontwerp in te sturen. Of dit nu gaat om een leuke print op een t-shirt voor een verjaardag, of de gehele huisstijl van je organisatie. Voor welke doeleinden je online ook om wilt zetten tot offline, een professionele aanpak is van groot belang. De ontwikkelingen in programma’s van bijvoorbeeld Adobe zorgen ervoor dat bestanden in hoge kwaliteit aangeleverd kunnen worden, en hierdoor in hoge kwaliteit afgeleverd kunnen worden. Schakel bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van de jaarverslagen of productpresentaties de hulp in van een professional en stuur het vervolgens door naar een goede printspecialist.

2. Het onderzoek

Ook het onderzoek is een belangrijke stap in het printen van je producten. Welk printbedrijf kan jouw creatie het beste omzetten tot een fysiek product? Gaat het om het bedrukken van logo’s op de bureauleggers voor de onderneming, jaarverslagen, brochures of magazines, of een enkele sleutelhanger als persoonlijk verjaardagscadeau? Het vinden van een goede online drukker met vele mogelijkheden is essentieel.

3. De mogelijkheden

De juiste online drukker heeft vele mogelijkheden voor het bedrukken van verschillende items. Van vlaggen met een persoonlijke boodschap tot product presentaties en brochures voor de onderneming. Een goede drukker draait zijn hand niet om voor een unieke klus, en biedt je dus direct vele mogelijkheden tot het bedrukken van tal van varianten, op verschillende producten.

4. De aanlevering

Heb je de juiste drukker gevonden? Dan is het tijd om bestanden van hoge kwaliteit aan te leveren. De technische ontwikkelingen binnen de drukkerijen zorgen ervoor dat bestanden van redelijke kwaliteit, veelal omgezet kunnen worden tot printbare kwaliteit. In de meeste gevallen hoef je hier niet eens de deur voor uit. Een online drukker ontvangt jouw bestanden, en zorgt er vervolgens voor dat deze in hoge kwaliteit geprint worden op de gekozen items en materialen. Wanneer de opdracht compleet is, krijg je de items gewoon thuis, of op locatie toegestuurd. De aanlevering van deze producten is snel – binnen een paar dagen heb je de bedrukte materialen en/of items al binnen. Je kunt dus gewoon door met de dagelijkse gang van zaken, zonder hiervoor op pad te hoeven gaan.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here