Home Huishoudelijk De 6 leukste apparaten voor op het aanrecht

De 6 leukste apparaten voor op het aanrecht

2913
0
DELEN
Keukenapparaten

Een waterkoker, een koffiezetapparaat, broodrooster of een keukenmachine zijn apparaten die je in veel keukens wel kunt vinden. Toch zijn er nog veel meer keukenapparaten die leuk zijn voor op het aanrecht. Niet omdat ze nu zo per sé nodig zijn, maar gewoon omdat deze keukenapparaten leuk en grappig zijn. In dit artikel noem ik 6 van deze leuke, handige of grappige keukenapparaten. En nog leuker; deze keukenapparaten zijn goedkoop, voor een paar tientjes heb je vaak al zo’n leuk apparaatje in huis.

Cereal  Dispenser

Wat eet jij als ontbijt? Veel mensen beginnen de dag met een schaal yoghurt met cruesli of andere ontbijtgranen. Doe jij dat ook, dan is een Cereal Dispenser een unieke en handige keukenapparaat die zeker niet zal misstaan op je aanrecht. Er zijn er verkrijgbaar met één dispenser, maar er zijn ook dubbele verkrijgbaar zodat je in de ene dispenser je ontbijtgranen kunt stoppen en in de andere bijvoorbeeld nootjes. Of ga je toch voor de snoepjes? En met 2x draaien aan de knop heb je altijd de juiste hoeveelheid in je schaaltje!

Pindakaasmachine

‘Zo jongen, smaakt ‘t?’ ‘Hmm-hmm!’ ‘Boterham met pindakaas zeker?’ ‘Ja, ze zeggen dat je er sterk van wordt, van pindakaas. ‘Dan wil je vast wel boer worden he?’ ‘Én schaatser.’ ‘Eet dan maar lekker door mien jong.’
Wie is er niet groot mee geworden; pindakaas! Met een pindakaasmachine maak je de beste pindakaas helemaal zelf. Je maalt noten naar keuze en het enige wat je nog moet toevoegen is olie voor een gezonde pindakaas zonder toegevoegde kunstmatige ingrediënten. Of wees creatief en voeg extra ingrediënten toe aan jouw favoriete pindakaasrecept! De pindakaasmachine is onmisbaar in de keuken van elke pindakaasliefhebber.

Mini Rolling Ice Cream

Overgewaaid uit Indonesië en nu dé hit van 2017 en 2018; de mini-rolling ice cream. De Rolling Ice Gril is een aluminium plaat die je eerst in de vriezer laat afkoelen. Daarna kun je op deze plaat zelf roomijs maken. Met een spatel schraap je het ijs van de plaat en vorm je prachtige rolletjes. Versier de rolletjes naar eigen creatie en zo zet je een schitterend nagerecht op tafel voor je gasten!

Chocoladefontein

Ben jij ook zo’n chocoladeliefhebber? Met een chocoladefontein heb je een verrassende toevoeging tijdens een bbq-feestje, als toetje na een diner met familie of vrienden of tijdens een kinderfeestje. Zet schaaltjes klaar met vers fruit, lange vingers, mars mallows, cake, soesje en andere lekkernijen en laat al je gasten dippen in de chocolade. Een chocoladefontein smelt chocolade en pompt deze vervolgens omhoog en stroomt over een aantal lagen weer naar beneden. Een verwarmingselement houdt de chocolade op een constante temperatuur, daardoor zal de chocolade niet hard worden of juist verbranden.

Suikerspinmachine

Geen kermis in de stad en toch een suikerspin? Dat kan met een suikerspinmaker. Je maakt thuis in een handomdraai de lekkerste suikerspinnen helemaal zelf met deze handige keukenapparaat. Ook ideaal voor een kinderfeestje waar je elk kind blij kunt maken met een heerlijke suikerspin. Je kunt normale witte suiker gebruiken, maar je kunt ook gekleurde suiker gebruiken voor mooie gekleurde suikerspinnen in heerlijke smaken!

Popcornmachine

Creëer je eigen thuisbioscoop. Zoek een leuke familiefilm. Doe een handjevol maiskorrels in de popcornmaker en schakel de machine aan. In een paar minuten tijd heb je een heerlijke schaal vol met caloriearme popcorn! De machine maakt gebruik van hete lucht om de maiskorrels te verwarmen. Maak de popcorn nog lekkerder door er zout, suiker of een andere smaak aan toe te voegen. Pak er dan nog een glas cola bij en settel je voor de tv! En nu maar genieten van deze leuke film met cola en popcorn. Daar hoef je niet voor naar de bioscoop!

Wat is jouw favoriete apparaat voor in de keuken?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here