Home Smartphones en tablets De G4 van LG

De G4 van LG

2553
0
DELEN

Het duurt nog eventjes, maar vanaf eind mei is de G4 van LG ook verkrijgbaar in Nederland. Deze nieuwe smartphone is iets duurder dan zijn voorganger, maar dat heeft hoogstwaarschijnlijk alles te maken met de achterkant van leer. Wat maakt de G4 zo bijzonder en vind jij het de moeite waard om de smartphone te kopen? Oordeel zelf en laat je overtuigen door onderstaand verhaal.

De belangrijkste details van de G4
Het toestel is voorzien van een 5,5 inch-scherm en staat daarmee gelijk aan zijn voorganger de G3. De resolutie van het beeldscherm bedraagt 2560 bij 1440 pixels. De camera van dit toestel is verbeterd in vergelijking met de G3. Zo zit er zelfs een snelle autofocus op met lasertechnologie. Een interessant snufje voor de smartphoneliefhebbers.

Het toestel is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 808 processor. Deze bestaat uit maar liefst 6 rekenkernen. Verder beschikt de G4 over 32 GB aan opslagruimte en is de smartphone voorzien van 3 GB aan werkgeheugen. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart en wit en draait op het Android 5.1 besturingssysteem.

Hoe duur is de G4?
De telefoon is verkrijgbaar vanaf een bedrag vanaf 649 euro. Kies je voor een toestel met een leren achterkant? Dan betaal je 50 extra bovenop de aankoopprijs. De telefoon is zowel in de winkel als online verkrijgbaar. Uiteraard ben je een stuk voordeliger uit door de smartphone met abonnement af te sluiten. Vergelijk zoveel mogelijk voordat je tot aankoop overgaat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here