Home Smartphones en tablets HTC One (M8)

HTC One (M8)

2458
0
DELEN

Is het dit jaar tijd om je telefoonabonnement te verlengen en ben je nog op zoek naar een nieuwe telefoon? Wellicht is dan de HTC One (M8) iets voor jou. Dit is een juweel van een telefoon en bovendien erg gebruiksvriendelijk.

Comfortabele toestel
Wat direct opvalt aan deze smartphone, is de aluminium behuizing. Het toestel ligt comfortabel in de hand en is daarmee een prettige smartphone om te bellen, sms’en of appen. Het ontwerp en de features zijn de toppunten van deze smartphone. Hiermee scoort het toestel absoluut veel punten.

Het goede ontwerp en de bouwkwaliteit zijn redenen voor mensen om deze smartphone in huis te halen. De eerste indruk is daarmee zeker goed. De telefoon lijkt een beetje op de Samsung Galaxy S5. Het toestel is voorzien van een 5 inch scherm, heeft 16 GB opslag en werkt met Android KitKat 4.4.2.

Nadelen van de HTC One (M8)
Het enige nadeel van de HTC One (M8) is de slechte camera. Deze valt helaas een beetje tegen. Verder is de HTC One (M8) echter een absolute aanrader en kun je er uitstekend 1 of 2 jaar mee vooruit, afhankelijk van welk abonnement je kiest. Als je liever voor een prepaid toestel gaat, houd er dan rekening mee dat je al snel 450 euro moet neerleggen voor deze smartphone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here