Home Smartphones en tablets De Samsung Galaxy A3

De Samsung Galaxy A3

2452
0
DELEN

Ben je op zoek naar een compacte telefoon die niet direct geschikt is voor powerusers? Wellicht is dan de Samsung Galaxy A3 een smartphone die uitstekend bij je past. Het is een prettige telefoon voor dagelijks gebruik. Laten we eens gaan kijken naar wat plus- en minpunten van deze smartphone.

Pluspunten van de Samsung Galaxy A3

Een groot pluspunt van deze smartphone is dat het een licht, dun en mooi afgewerkt design heeft. De kleurweergave van het scherm is prachtig om te zien en bovendien werkt de telefoon uitstekend door de goede software.

Minpunten van de Samsung Galaxy A3

Er zijn ook wel wat minpunten op te noemen van de smartphone. Zo is de schermresolutie niet hoog en is de processor bovendien erg magertjes. Wanneer je daar niet zoveel waarde aan hecht, dan is de Samsung Galaxy A3 zeker een telefoon waar je veel plezier aan kunt beleven.

De goedkoopste smartphone in de nieuwe A-lijn

De Samsung Galaxy A3 is de goedkoopste telefoon in de nieuwe A-lijn van Samsung. Met deze telefoon is Samsung daar zeker in geslaagd. Wanneer je een zeer uitgebreide telefoon niet belangrijk vindt, kun je met deze smartphone uitstekend uit de voeten.

Hoe duur is de Samsung Galaxy A3?

De smartphone kun je uitstekend combineren met een aantal top abonnementen. Let op: er zitten grote prijsverschillen tussen de diverse aanbieders! Ga daarom secuur te werk in het zoeken van een geschikte aanbieder. Het toestel is ook los verkrijgbaar en kun je aanschaffen voor een bedrag van rond de 250 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here