Home Computers Drie tips voor het veilig bewaren van je crypto’s

Drie tips voor het veilig bewaren van je crypto’s

1283
0
DELEN
Drie tips voor het veilig bewaren van je crypto's

Crypto is helemaal up and coming en dat is niet geheel zonder reden. Mensen zijn het vertrouwen verloren in het financiële systeem en ook dat is weer niet zonder reden. We weten allemaal inmiddels wel dat ook, op het eerste oog solide lijkende, banken kunnen omvallen. Daarnaast is het beleid van de Centrale Banken niet om over naar huis te schrijven. Jarenlang historisch lage rentes aanhouden, geldhoeveelheden blijven verruimen en ga zo maar door; het is allemaal niet bevorderlijk voor de financiële situaties van Nederlanders. Hun toevlucht zoeken ze steeds vaker in alternatieve beleggingen, zoals bijvoorbeeld crypto. Maar om crypto heersen nogal wat onzekerheden en daar gaan we er een van ontkrachten voor je vandaag. We vertellen je over drie tips voor het bewaren van je crypto’s op een veilige manier. Kom, dan nemen we je mee. 

App

Allereerst is het belangrijk om een goede app te zoeken waar je je crypto’s op bewaard. Dit is verreweg de meest gebruikte manier om crypto te beheren en dat zegt ook wel wat, vind je niet? Wij vinden van wel en velen met ons, want het is lekker makkelijk én veilig. Je moet ervoor zorgen dat je crypto beheerd wordt op een veilige app, dat weet je nu dus. Maar hoe vind je dan een veilige app? Nou, je kunt onder andere eens kijken bij de top-x.nl top 5 crypto apps. Je vindt hier de allerbeste crypto apps in Nederland die onder andere beoordeeld worden op de veiligheid die ze bieden. De beste crypto brokers van Nederland vind je dus heel gemakkelijk op het wereldwijde web. Je hoeft zelf niet te zoeken, er zijn andere mensen die dit veel beter kunnen beoordelen en die ook veel beter hun tijd hieraan kunnen besteden! 

App

Wachtwoorden

Dan is het zaak om eens kritisch te kijken naar je wachtwoorden. Wachtwoorden worden steeds makkelijker gekraakt en daarom is het aan te raden om te kiezen voor een broker die een two-factor-authentication aanbiedt. Je kunt dit gemakkelijk doen door middel van een sms verificatie, een app die je hiervoor gebruikt of een code die je via de mail krijgt. Je hebt genoeg opties tot je beschikking en je kunt ze allemaal kiezen als je wil. Wees er gewoon zeker van dat je er eentje kiest, dan ben je al heel veel beter bezig dan zonder. Daarnaast raden we je aan niet voor de door een zoekmachine gecreëerde wachtwoorden te kiezen. Je kunt beter zelf een moeilijk wachtwoord bedenken met dingen die verband houden met je leven, maar dan lang en met een aantal tekens en cijfers. Uiteraard moet je dit met niemand, op geen enkele manier delen. 

Voorzichtigheid

Dan nog voorzichtigheid. Wees voorzichtig met waar je inlogt, op welk netwerk je dit doet en ga zo maar door. Tevens raden we je aan om je thuisnetwerk te beveiligen. Ook hier kunnen aanvallen op plaatsvinden, dit gebeurt vaker dan je denkt. Je moet ervoor zorgen dat alles extreem veilig is zodat je er meer vanuit kunt gaan dat je crypto’s veilig zijn. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here