Home Business Dit zijn de voordelen van een zakelijk telefoonabonnement als ondernemer

Dit zijn de voordelen van een zakelijk telefoonabonnement als ondernemer

1435
0
DELEN
Zakelijk telefoonabonnement

Als je ondernemer bent wil je natuurlijk zo goed mogelijk bereikbaar zijn. Als een klant of relatie jou niet bereiken kan, werkt dit vaak niet in je voordeel. Bereikbaar zijn is daarom iets wat een grote rol speelt in het behouden van klanttevredenheid. Om dit te bereiken, is het van belang om goed na te denken over een telefoonabonnement. Iets wat zeker de moeite waard is om te overwegen, is een zakelijk telefoonabonnement. Hiervoor kiezen heeft namelijk meerdere voordelen. Waarom je zou moeten kiezen voor een zakelijk telefoon abonnement? Om jou hier een goed beeld van te geven zetten wij hieronder een aantal redenen op een rij.

Het levert belastingvoordeel op

Het is niet voor niets zo dat veel ondernemers kiezen voor het afsluiten van een zakelijk mobiel abonnement. Een van de grootste voordelen van zo’n abonnement is het feit dat het belastingvoordeel oplevert. En dat is als ondernemer natuurlijk iets waar je veel profijt van hebt. Kies je ervoor om een zakelijk telefoonabonnement af te sluiten, dan mag je btw aftrekken. Als je een telefoon van de zaak wilt hebben dan is dit tenslotte bedoeld voor zakelijke doeleinden, waardoor de kosten aftrekbaar zijn. Dit is niet alleen het geval bij de abonnementskosten, maar ook van de kosten voor je toestel.

Je profiteer vaak van een uitstekende service

Een groot voordeel van een zakelijk telefoon abonnement is ook dat je vaak profiteert van een uitstekende service van je provider. Providers zijn vaak ontzettend blij met zakelijke klanten en daardoor willen zij de best mogelijke service bieden. Heb je vragen of problemen, dan wordt dit vaak snel voor je opgepakt. Geen lange wachtrijen, maar juist snel worden geholpen. Dat is als ondernemer enorm fijn, want in de wereld van ondernemen is tijd kostbaar. Bij veel providers is er tegenwoordig al voor zakelijke klanten al een aparte helpdesk beschikbaar, zodat je snel en goed geholpen kunt worden met jouw vragen en/of problemen.

Er zijn regelmatig voordelige aanbiedingen te vinden

Om zakelijke klanten aan te trekken zijn er voor zakelijke klanten regelmatig voordelige aanbiedingen te vinden. En dat is mooi meegenomen als jij als ondernemer op zoek bent naar de beste zakelijke telefoon abonnement, want zo scoor je een mooie deal. Over het algemeen ben je met een zakelijk abonnement bovendien vaak goedkoper uit dan bij een abonnement voor particulieren. Vooral als je kiest voor een grote bundel is het mogelijk dat dit best wat geld scheelt. 

Manier om zakelijk en privé beter gescheiden houden

Maak je als ondernemer momenteel nog gebruik van een privé abonnement, die je ook voor een gedeelte zakelijk gebruikt? Dan is het een goed idee om over te stappen op een zakelijke telefoonabonnement. Doe je dit, dan is het een stuk makkelijker om zakelijk en privé gescheiden te houden. Nu loopt dit wellicht door elkaar heen en dit zou kunnen leiden tot frustraties. Kies voor een zakelijke telefoon die je echt alleen gebruikt voor zakelijke doeleinden. Je hebt ook nog een privéleven en dit moet niet door elkaar heen gaan lopen. Klaar met werken? Zet de meldingen van je telefoon van je zaak dan lekker op stil of zet de smartphone zelfs uit. Hoewel het misschien lastig is om het ondernemersleven even aan de kant te zetten, is het ook van belang om niet 24/7 bezig te zijn met je werk. En met een zakelijke telefoon en zakelijk telefoonabonnement maak je dit voor jezelf een stuk eenvoudiger. Houd werk en privé zoveel mogelijk gescheiden!

Waarom een zakelijk mobiel abonnement afsluiten? Zoals je hierboven hebt gelezen zitten er diverse voordelen aan het afsluiten van zo’n soort abonnement. Met de juiste telefoon en het ideale abonnement zorg jij er als ondernemer voor dat je nooit lang onbereikbaar bent, je profiteert van belastingvoordeel en dat je werk en privé makkelijker gescheiden kunt houden. 

Ga je op zoek naar een zakelijk telefoonabonnement, dan zijn je mogelijkheden eindeloos. Om een goede keuze te maken is het slim om providers met elkaar te vergelijken. Kijk naar de provider waar je het goedkoopste uit bent door prijzen van diverse providers met elkaar te vergelijken. Let er wel op dat je een abonnement afsluit bij een provider die te vertrouwen is. Slim is om te kiezen voor grote partijen, zodat je zeker weet dat je hiermee goed zit. Ook het lezen van reviews van andere zakelijke klanten is handig om te doen. Hierdoor kom je erachter wat de provider voor jou kan betekenen op bijvoorbeeld gebieden als service en de prijs-kwaliteitverhouding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here