Home Uncategorized Dit zijn de verwachtingen van de Samsung Galaxy S22

Dit zijn de verwachtingen van de Samsung Galaxy S22

2108
0
DELEN
Samsung Galaxy s22

Er gaan al een tijdje flink geruchten rond over de nieuwe smartphone van Samsung die eraan zit te komen: de Samsung Galaxy S22. Maar wat weten we hier tot nu toe dan allemaal over? Wat is de Samsung Galaxy S22, wat zijn de specificaties, hoeveel gaat deze smartphone kosten en wanneer komt deze telefoon op de markt? Wij zetten de verwachtingen van deze smartphone tot nu toe op een rij voor je, dus lees vooral verder als je meer over deze telefoon te weten wilt komen. 

Wat is de Samsung Galaxy S22?

De Samsung Galaxy S22 wordt de opvolger van de populaire Samsung Galaxy S21. De nieuwe Samsung S22 belooft veel goeds als we de geruchten mogen geloven. Er worden namelijk volgens bronnen veel fijne verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van zijn voorganger. Naast de Samsung Galaxy S22, beloven ook de smartphones Samsung S22 Plus en Samsung S22 Ultra op de markt te komen. Zoals we gewend zijn van Samsung komt er dus weer een hele nieuwe serie aan.

Wat de verwachte specificaties zijn van de gloednieuwe smartphone Samsung Galaxy S22? Wij zetten het hieronder voor je op een rijtje. 

Wat zijn de specificaties van de Samsung Galaxy S22?

Laten we beginnen met het scherm van de nieuwe telefoon van Samsung. Qua design zal er naar verwachting maar weinig veranderen ten opzichte van de Samsung Galaxy S21. Kleine verbeteringen die zullen worden doorgevoerd als we de geruchten mogen geloven is het iets grotere schermoppervlak van de smartphone. De nieuwe smartphone zal in dit geval dan ook smallere randen krijgen. Ook schijnt de selfiecamera bij deze telefoon achter het scherm geplaatst te worden, waardoor er geen cameragaatje meer in het display van de telefoon te vinden is. 

En dan de camera. Volgens geruchten zal de Samsung Galaxy S22 beschikken over een 50 megapixel-hoofdcamera. Of dit echt het geval gaat zijn, is nog even afwachten. Het zou in ieder geval een zeer grote verandering zijn, want de eerdere modellen beschikken over een camera van 12 megapixel. Er wordt overigens verwacht dat de Samsung Galaxy S22 een groothoeklens van 12 megapixel krijgt. 

Een vrij opvallend gerucht over deze telefoon van Samsung, is dat de accu’s van de Samsung Galaxy S22-serie kleiner worden dan bij de eerdere modellen. Wel schijnt het dat Samsung druk bezig is met het aanbieden van snelladen. De nieuwe toestellen die op de markt komen zullen volgens geruchten namelijk met een vermogen van maar liefst 65 Watt kunnen opladen. Wel kunnen we er in dit geval vanuit gaan dat deze snellader los gekocht moet worden en dat deze niet standaard bij de telefoon wordt meegeleverd. 

Over de processor van de nieuwe Samsung smartphone is nog maar weinig bekend. Wel wordt er uiteraard verwacht dat deze krachtiger is dan bij de eerdere modellen, dus dit zal vast worden verbeterd bij het nieuwe model van Samsung. 

Wat is de verwachte prijs van de Samsung Galaxy S22?

Ook niet geheel onbelangrijk: de prijs van het toestel. Want wat zal de nieuwe Samsung telefoon gaan kosten? Hier is helaas nog maar weinig over bekend. Wel wordt er verwacht dat deze prijs ongeveer gelijk zal liggen met de Samsung Galaxy S21. Hierbij was de adviesprijs 849 euro, dus het zou zomaar zo kunnen zijn dat de prijs van de Samsung Galaxy S22 hierbij in de buurt ligt. 

Wanneer komt de nieuwe Samsung Galaxy S22 op de markt?

Naar verwachting zal Samsung de toestellen uit de S22-serie presenteren in begin 2022. Waarschijnlijk zal dit in januari of februari van dit jaar zijn. Dit is dus voor nu nog even een paar maandjes afwachten. Of de telefoons dan ook gelijk in de winkels liggen, is nog onbekend. Naar verwachting zal dit echter niet lang duren nadat deze nieuwe toestellen zijn gepresenteerd. 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er op dit moment al flink wat verwachtingen van de Samsung Galaxy S22 telefoon. Of deze verwachtingen allemaal gaan uitkomen, is natuurlijk nog maar even afwachten tot Samsung dit zelf bevestigt of ontkracht. In ieder geval kunnen we er wel zo goed als vanuit gaan dat de Samsung Galaxy S22 weer verbeteringen heeft ten opzichte van de voorgangers. Als we de geruchten mogen geloven, kan het zomaar zo zijn dat ook dit model weer zeer succesvol gaat worden. Zit jij eraan te denken om dit nieuwe toestel van Samsung aan te schaffen zodra deze op de markt is of ben je tevreden met de telefoon die je momenteel in je bezit hebt? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here