Home Uncategorized De Google Pixel 6 komt eraan: alles wat je wilt weten

De Google Pixel 6 komt eraan: alles wat je wilt weten

1763
0
DELEN
Google Pixel 6

In augustus van dit jaar werd bekendgemaakt dat de Google Pixel 6 eraan zit te komen. Als we de geruchten mogen geloven, wordt dit een zeer interessante Pixel smartphone. En het lange wachten is dan ook bijna over, want de Google Pixel 6 komt er écht bijna aan. Maar wat weten we eigenlijk allemaal over de Google Pixel 6 tot nu toe? Wat zijn de specificaties, wat is de releasedate, komt de smartphone uit in Nederland en wat moeten we straks betalen voor deze nieuwe telefoon van Google? Lees snel verder, want in dit artikel zetten wij de belangrijkste informatie over de Google Pixel 6 voor je op een rij!

Wat zijn de specificaties van de Google Pixel 6 2021?

Laten we beginnen met het design van de nieuwe smartphone van Google. Aan de achterzijde van de smartphone loopt een camerablok over de hele breedte heen. Volgens bronnen is de voorkant van de smartphone voorzien van een plat scherm met zeer dunne randen. Ook is hier een gecentraliseerde camera te vinden op de voorkant van de smartphone. De geruchten gaan rond dat de smartphone van Google beschikt over een vingerafdruksensor onder het scherm. Dit betekent dat de vingerafdruksensor anders is dan bij de eerdere Pixel smartphones. De Google Pixel 6 zal een matte afwerking hebben volgens bronnen. In welke kleuren de smartphone straks op de markt komt? Waarschijnlijk in de kleuren oranje/rood, lichtblauw/groen en zwart/grijs. Deze kleuren zijn enorm mooi en er wordt verwacht dat deze kleuren enorm geliefd gaan worden. Ook belooft de smartphone waterdicht te zijn, als we bronnen mogen geloven.

De Pixel 6 belooft wat groter te zijn dan de Pixel 5, namelijk wat groter dan 6,4-inch. Het scherm van de Pixel 6 is dus een slagje groter dan de voorganger Pixel 5. Geruchten laten ook weten dat het scherm een Full HD scherm is bij de nieuwe smad=rtphone van Google, met een verversingssnelheid van 120 Hz. Ook wordt er van uit gegaan dat de smartphone HDR ondersteuning heeft.  

Google heeft zijn eigen chip ontwikkeld, namelijk de system-on-chip ontwikkeld. Deze chip wordt ook wel Tensor genoemd. Deze chip belooft betere prestaties te bieden. Bij de Pixel 6 kun je kiezen voor 128GB of 256GB. Als we de geruchten mogen geloven zal de Pixel 6 van Google 4614 mAh aan batterijcapaciteit hebben. Mogelijk zal er ook ondersteuning zijn voor draadloos opladen. Of dit echt het geval is, is echter nog even afwachten.

Wat is de releasedatum van de Google Pixel 6?

Hoewel de officiële releasedatum nog niet bekend is gemaakt, zal de release van deze gloednieuwe smartphone van Google niet lang meer duren. Er gaat zelfs rond dat deze smartphone in deze herfst uit gaat komen. Dat betekent dat het echt nog maar een aantal dagen zal duren voordat deze Google Pixel 6 op de markt is en dus te koop is in de winkels. Voor nu wordt er uitgegaan van een release rond eind oktober.  

Wat wordt de prijs van de Google Pixel 6?

Nu je meer weet over de specificaties en de release datum van deze prijs, dan ben je nu ook vast benieuwd naar de prijs van de nieuwe Google Pixel 6. Volgens bronnen gaat deze nieuwe smartphone 749 dollar kosten. Omgerekend is dit een prijs van zo’n 647 euro. Of dit daadwerkelijk de officiële prijs wordt van de nieuwe smartphone van Google, is nog even afwachten. Het zal niet lang meer duren voordat we hier meer over te weten komen. 

Is de Google Pixel 6 straks ook beschikbaar in Nederland?

De Google Pixel telefoons die tot nu toe zijn uitgebracht zijn niet beschikbaar in Nederland en ook wordt er bij de Google Pixel 6 niet vanuit gegaan dat dit het geval is. Flink balen voor de liefhebbers van Google die graag een telefoon van dit merk zouden uitproberen. Of Google er ooit wel voor kiest om de Pixel smartphones uit te brengen in Nederland, is niet bekend. In welke landen de smartphone Google Pixel 6 wel allemaal wordt uitgebracht, is voor nu nog een kwestie van afwachten. 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen belooft de smartphone Google Pixel 6 veel goeds. Als we de geruchten mogen geloven wordt deze smartphone zeer interessant. Het is dan ook nog maar heel eventjes afwachten voordat alles bekend wordt over deze telefoon, want de smartphone komt sneller dan je denkt. Vind jij het jammer dat de Google Pixel 6 niet uitgebracht wordt in Nederland of ben je tevreden met jouw huidige telefoon?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here