Home Smartphones en tablets Wat kunnen we verwachten van de Samsung Galaxy S21?

Wat kunnen we verwachten van de Samsung Galaxy S21?

2224
0
DELEN
Samsung Galaxy S21

Een nieuw Samsung-vlaggenschip zit er weer aan te komen, want er wordt al veel gesproken over de nieuwe Samsung Galaxy S21. Aangezien de Galaxy-producten van Samsung altijd zeer geliefd zijn, wordt er ook van deze nieuwe Samsung telefoon weer veel verwacht. Maar wat weten we tot nu toe over dit nieuwe vlaggenschip van Samsung? Lees snel verder, want wij vertellen je het in dit artikel. 

Wat zijn de verwachte specificaties van de Samsung Galaxy S21?

Wat is de nieuwste Samsung Galaxy telefoon die op de planning staat? Dat zit zo: dat is de Samsung Galaxy S21, de opvolger van de Samsung Galaxy S20. Naar verluidt wordt er door Samsung bij de Galaxy S21 gebruik gemaakt van een nieuwe processor, waardoor de smartphone nog sneller moet zijn dan zijn voorganger. Ook ondersteunt deze nieuwe telefoon 5G, draadloos opladen en wordt er gerekend op een minimum van 128GB aan opslaggeheugen. 

Hoewel we van Samsung al een tijdje gewend zijn dat veel telefoons een gebogen scherm hebben, gaan er geruchten rond dat dit bij deze nieuwe Samsung telefoon niet het geval zal zijn. Er wordt namelijk verwacht dat bij deze telefoon het scherm ‘plat’ op de behuizing ligt. Deze nieuwe Samsung gsm zal waarschijnlijk drie camera’s krijgen, die op de achterkant van de telefoon zitten: een primaire camera, groothoeklens en telelens. Ook lijkt het erop dat de nieuwste Samsung telefoon een betere vingerafdrukscanner krijgt, dat als doel heeft om het aantal fouten tijdens het ontgrendelen kleiner te maken. Zo wordt er verwacht dat je dus niet meer zo vaak je vinger op de scanner hoeft te leggen, maar dat jouw telefoon met deze nieuwe scanner vrijwel meteen ontgrendeld wordt.

Wanneer kunnen we de Samsung Galaxy S21 verwachten?

In de eerste instantie werd de Samsung Galaxy S21 release verwacht in maart 2021, want ieder jaar rond deze tijd komt er een Samsung Galaxy telefoon uit. Echter lijkt het erop dat het deze keer een stuk eerder gaat zijn, want er wordt verwacht dat de release al voor januari op de planning staat. 

Wat wordt de prijs van de Samsung Galaxy S21?

Over de prijs van het nieuwe toestel is nog maar weinig bekend. Aangezien het een toestel wordt dat 5G ondersteuning heeft, zal er best een hoog prijskaartje aan zitten. Wat we voor deze nieuwe Samsung Galaxy S21 moeten betalen, is voor nu dus nog onduidelijk. Hopelijk horen we hier snel meer over. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here