Home Smartphones en tablets Dit zijn de topsmartphones van 2020

Dit zijn de topsmartphones van 2020

2208
0
DELEN
Dit zijn de topsmartphones van 2020

Ieder jaar brengt ons als consumenten weer vele nieuwe smartphonemodellen om ons geld aan uit te geven. We willen natuurlijk graag bij de tijd blijven en daar hoort een hypermoderne smartphone bij. Ook dit jaar valt er weer genoeg te kiezen. Om je daarbij te helpen, hebben we hier de drie beste topsmartphones van 2020 verzameld.

iPhone 12

We zijn gewend dat Apple ons in september verwend met een nieuwe lijn topsmartphones. Vanwege het coronavirus, werd dit jaar de presentatie en release uitgesteld. Waarschijnlijk komen iPhone 12 en zijn directe aanverwanten in oktober of november op de markt. Wat weten we al? De iPhone 12 zal 6,1 inch groot worden en zal beschikken over twee cameralenzen aan de glazen achterkant van de telefoon. Er komt ook een kleinere variant van 5,4 inch die iPhone 12 Mini zal gaan heten. Verder is er de iPhone 12 Pro. Deze zal een wat hoekiger design krijgen met een scherm van 6,1 inch, drie cameralenzen aan de achterkant en een glazen achterkant en stalen behuizing. Sta jij vooraan in de rij als het zover is? Vergeet dan natuurlijk niet om ook te gaan voor een van de stijlvolle hoesjes voor de nieuwe iPhone 12 Mini of een van de andere toestellen uit de serie.

Samsung Galaxy S20

Samsung heeft de Galaxy S20 en de grotere Galaxy S20 Plus al uitgebracht, en het zijn absolute toppers. Beide toestellen hebben fantastisch mooie schermen die de meeste concurrenten doen verbleken. Door de hoge verversingssnelheid van 120Hz zorgen ze voor een enorm vloeiende ervaring. Dat vraagt natuurlijk veel van de batterij, en hoewel batterijduur van de S20 en de S20 Plus niet de beste ooit, is er wel een stap vooruit gemaakt ten opzichte van de S10-reeks. Een volledige dag uitzingen op één volle accu moet kunnen. Tenzij je natuurlijk gebruik maakt van de Wireless PowerShare, waarmee je draadloos andere apparaten kunt opladen op de achterkant van jouw toestel. Op die achterkant zitten ook camera’s die verbeterd zijn ten opzichte van de Galaxy S10 met grotere pixels en verbeterde software.

OnePlus 8 Pro

Topsmartphones van 2020

Wie kan het opnemen tegen de grote spelers Apple en Samsung? OnePlus met haar nieuwe OnePlus 8 Pro! Het is een groot toestel met een 6,78 inch display dat eigenlijk een sterkere indruk achterlaat dan wat we van toestellen van Apple gewend zijn door de hoge verversingssnelheid. Alles ziet er hierdoor beter uit en werkt soepeler. De quad-camera aan de achterzijde van het toestel zorgt voor prima 48MP foto’s met 3 keer optische zoom en 30 keer digitale zoom. Met de batterij moet je het een hele dag kunnen volhouden en opladen gaat vlug en draadloos. Ook is de OnePlus 8 Pro geschikt voor 5G.

Het zal niemand verbazen dat je voor deze toestellen ook de hoofdprijs betaalt. Maar wie bij de tijd wil zijn en de allerbeste smartphone wil hebben, heeft dat er vast voor over!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here