Home Smartphones en tablets De Nintendo Switch Pro: alles wat we tot nu toe weten

De Nintendo Switch Pro: alles wat we tot nu toe weten

1849
0
DELEN
Nintendo Switch Pro

Het is nu al een tijdje geleden dat de Nintendo Switch console is uitgebracht. Echter zit Nintendo lang niet stil, want er belooft een upgrade aan te komen: de Nintendo Switch Pro. Er wordt wederom veel van deze nieuwe console van Nintendo verwacht.  Maar wat weten we er eigenlijk tot nu toe over? Wij zetten het voor je op een rij, dus lees snel verder!

Wat is de nieuwe Nintendo Switch Pro? 

De Nintendo Switch is een van de populairste consoles van Nintendo. Het is dan ook niet gek dat zij hier een upgrade voor willen maken. En die gaat er komen volgens de geruchten, want de Nintendo Switch Pro komt eraan. Dit is de opvolger van de Nintendo Switch console. Er wordt verwacht dat er bij de Pro versie verschillende verbeteringen worden doorgevoerd ten opzichte van zijn voorganger. 

Wat zijn de specificaties van de Nintendo Switch Pro? 

Waar iedereen natuurlijk benieuwd naar is, zijn de specificaties van deze nieuwe console van Nintendo. Als we de geruchten mogen geloven, zal de Nintendo Switch Pro een groter OLED scherm hebben. De huidige Nintendo Switch heeft een maximale resolutie van 1080p als je deze in het dock plaatst. Omdat we tegenwoordig haast steeds meer de 4K resolutie zien, verwachten we dat de nieuwe Nintendo Switch Pro helemaal 4K proof is. Doordat er waarschijnlijk gebruikt zal worden gemaakt van 4K, zullen de games realistischer worden er de graphics meer speciaal. Dit zal zeker een goede verbetering zijn ten opzichte van de huidige Nintendo Switch, want met 4K wordt de kwaliteit van gamen een stuk beter. Zoals we ook bij de Nintendo Switch Lite krijgt ook de nieuwe console, de Pro, geen loskoppelbare controllers. Er wordt verwacht dat bij de Nintendo Switch Pro dus ook gebruik zal worden gemaakt van geïntegreerde controllers. Als we de geruchten mogen geloven blijft er echter wel nog een mogelijkheid om een losse controller te koppelen aan de Pro.

Omdat de Nintendo Switch Pro 4K ready is, zullen er natuurlijk ook nieuwe games gemaakt worden in 4K. Dit betekent dat het spelen van games realistischer wordt en daarnaast ook het beeld veel scherper is. De kwaliteit gaat hier enorm mee vooruit en dit is uiteraard een groot voordeel. Het spelen van games wordt namelijk op deze manier realistischer dan ooit!

Wanneer kunnen we de Nintendo Switch Pro verwachten?

Er is nog niets bekend over de officiële releasedatum van de nieuwste console van Nintendo. Echter wordt er wel verwacht dat we de Nintendo Switch Pro in 2021 zal verschijnen. De geruchten gaan rond over een release van deze console rond september of oktober. Dit moet echter nog wel officieel bevestigd worden door Nintendo, dus dit is niet met zekerheid te zeggen. Het is dus nog even afwachten wanneer de Nintendo Switch Pro officieel op de markt wordt gebracht. De Nintendo fans zullen dus nog wel even geduld moeten hebben!

Wat zal de Nintendo Switch Pro gaan kosten? 

Dan ben je nu natuurlijk vast benieuwd naar de prijs van de Nintendo Switch Pro. Nintendo heeft hier zelf nog niets over bekend gemaakt. Echter wordt er wel verwacht dat deze nieuwe console van Nintendo meer gaat kosten dan het basismodel en de lite versie. Dit heeft te maken met de verbeteringen die zullen worden doorgevoerd bij de pro versie. Geruchten gaan momenteel rond dat de nieuwe console rond de 399 dollar gaat kosten. Dat is een prijs van rond de 335 euro. Echter is dit dus niet definitief, het is slechts een gerucht. Het kan dus zeker zo zijn dat de prijs nog flink verschilt met deze bovenstaande prijs. Om hierachter te komen, zullen we nog even geduld moete hebben en wachten op de officiële aankondiging van de console door Nintendo.

Als we de geruchten mogen geloven belooft de Nintendo Switch Pro console in ieder geval weer veel goeds. Er zijn namelijk best grote verbeteringen ten opzichte van de huidige Switch. Wel gaat dit waarschijnlijk betekenen dat de prijs van deze nieuwe console wel hoger ligt. Echter kan het zomaar zo zijn dat dit de prijs helemaal waard gaat zijn. Als de nieuwe Pro console van Nintendo net zo geliefd gaat zijn als de huidige Switch, zullen er namelijk veel mensen zijn die de nieuwe console graag willen kopen. We verwachten dan ook dat deze nieuwe release weer een groot succes gaat worden. Ben jij een echte fan van Nintendo en zou je overwegen om deze nieuwe console te gaan kopen? 

DELEN
Vorig artikelKies een geschikt PCB bedrijf
Volgend artikelDe meerwaarde van een serverkast
Mijn naam is Tessa Kok en ik ben werkzaam als freelance tekstschrijver. Ik ben gespecialiseerd in onder andere blogs, advertorials, SEO-teksten en vacatureteksten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here