Home Smartphones en tablets De 5 meest onmisbare apps voor je smartphone

De 5 meest onmisbare apps voor je smartphone

2551
0
DELEN

Door de miljoenen apps in de PlayStore en AppStore is het soms even zoeken naar de app die het best bij jou past. Van spellen tot apps in de categorie productiviteit: noem het op en er bestaat een tool voor die je kunt toevoegen aan jouw mobiele telefoon. Om je een beetje op weg te helpen zijn dit de vijf meest onmisbare apps die je op dit moment op je telefoon moet hebben.

1 Shine

Mindfulness suf? Echt niet. Met de app Shine vind je momenten van ultieme rust. Mediteren klinkt misschien zwaar of saai, maar mediteren kan essentieel zijn voor het leegmaken van je hoofd of het nemen van een moment voor jezelf. Met de app Shine word je eraan herinnert om dagelijks jezelf even terug te trekken en enkele minuten te ontspannen. In welke situatie je je ook bevindt of wat je op dit moment ook spanning geeft: met Shine klik je de situatie aan die bij jou past en de app past de meditatie erop aan.

2 Woord Kruis

Zin in een spelletje? Installeer dan Woord Kruis. De bekende kruiswoordpuzzels zijn terug in een hip jasje. In plaats van dat je in een groot veld op zoek gaat naar woorden, liggen de letters voor je op je scherm en kun je daar diverse woorden mee maken. Vind je woorden die niet in het veld passen? Dan krijg je bonuspunten. Een heerlijk spel dat in het begin wat suf overkomt, maar steeds uitdagender wordt hoe verder je komt.

3 A Design Kit

Heb je de bewerkingsapps op dit moment wel even gezien? Installeer dan A Design Kit. A Design Kit is een nieuwe vorm van fotobewerking en laat je prachtige kunstwerken maken met verschillende stiften, kleuren en patronen. Voeg mooie filters toe aan je foto’s, plaats stickers of ga voor een mooie tekst over je afbeelding. Met deze app maak je van iedere foto een waar kunstwerk!

4 Better Habits

Heb jij hele slechte gewoontes waar je graag vanaf wilt? Of wil jij graag iets doen wat je normaalgesproken niet kan volhouden? Dan is Better Habits iets voor jou. Met deze app voer jij je slechte gewoontes in. Iedere dag dat jij je gewoonte uitvoert (of juist niet!) mag jij dat afvinken in de Better Habits-app. Ontzettend handig wanneer jij wilt bijhouden of je je doelen nastreeft en om jezelf bij het behalen van je doel te belonen.

5 Memrise

Op een leuke én uitdagende manier een taal leren? Daar is Memrise geschikt voor. Met deze app leer je spelenderwijs een nieuwe taal naar keuze. Je bent spion in de ruimte en je kunt alleen verder komen wanneer je de taal leert. Heel handig voor wanneer je op vakantie gaat, een lange reis gaat maken of gewoon een nieuwe taal wilt leren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here