Home Huishoudelijk De 5 leukste Emoji-gadgets

De 5 leukste Emoji-gadgets

2807
0
DELEN
Emoji

Wie gebruikt ze niet; Emoji’s. Een emoji is een ideogram of een emoticon die wordt gebruikt in elektronische berichten via WhatsApp, Facebook, Instagram, enz. Van oorsprong is een emoji Japans, maar nu worden emoji’s ook in heel wat andere landen gebruikt. Het woord emoji betekent letterlijk “afbeelding” (e) + “karakter” (moji).
Er is zelfs een wereldemojidag. Deze wordt sinds 2014 elk jaar gehouden op 17 juli. De emoticon ‘kalender’ in o.a. iOS geeft 17 juli aan, vandaar dat het deze dag is geworden.

Ondertussen zijn er al heel wat Emoji-producten/gadgets op de markt. In dit artikel noemen we de 5 leukste emoji-gadgets. Leuk om cadeau te doen, aan jezelf of aan iemand anders.

Peper- en Zoutstel

Gezelligheid aan tafel? Laat dan dit vrolijke stel aanschuiven. Zij geven je net dat beetje meer pit en smaak aan tafel. Zowel de peper- als het zoutpotje hebben de vorm van een vrolijke smiley in een vrolijke kleur. Wie wil deze nu niet hebben!

Emoji Oplader – vreugdetranen of poop

Er zijn van die dingen die zijn gewoon om van te huilen. Of gewoon shit. Je telefoon is leeg! Balen toch?! En je zult net zien, het komt altijd precies op het verkeerde moment dat je telefoon leeg is. Je staat met pech langs de kant van de weg. Of je moet even bellen naar de opvang van je kind dat je in de file staat en je het niet op tijd gaat redden. Had je nu maar eerder opgeladen. Met deze kleine vriendjes rollen de vreugdetranen over je wangen zodra je het stekkertje in je telefoon steekt. Steeds maar weer! En nu wel op tijd opladen. Verkrijgbaar in emoticon Vreugdetranen en emoticon Poop.

Emoji Kussen Monkey

Een kussen. Niet origineel zou je denken. Nou … deze is toch wel heel leuk om in bezit te hebben. En als je er toch één koopt, koop er dan gelijk drie van. Dan heb je de serie compleet. Dit kussenaapje heeft een superschattig gezichtje en de armen van de aap kun je verplaatsen. Plaats de handen voor de oren, de ogen of de mond en je hebt horen, zien en zwijgen.

Emoji Puzzel

Ga jij de uitdaging aan? Met deze puzzel ben je nog niet zomaar klaar. Een puzzel van 1000 stukjes met honderden kleine emoticons en deze vormen samen ook weer een emoji. Ja, lees dat nog maar eens. Nog niet genoeg van emoji-puzzels? Er zijn er meer verkrijgbaar. Wat dacht je dan deze? Honderden emoticons door elkaar. Zie ze dan maar weer eens aan elkaar te leggen. Op de doos staat dan ook ‘Impossible puzzle’. Nou, als dat op de doos staat, dan raak je nog gemotiveerder om te laten zien dat het wel ‘possible’ is. In ieder geval kun je er urenlang zoet mee zijn.

Wc-rol met de bekende Drol Emoji

Voor echte fans van emoji’s is er deze wc-rol met 7 verschillende drol-emoji’s. Hang deze wc-rol in het kleinste kamertje en je laat je wc-bezoeker met een glimlach terugkomen. Of hij komt niet meer van de wc af …

Emoji’s; in totaal zijn er al bijna 3.000 stuks. Een enorme hoeveelheid. De markt is er ook goed op ingesprongen met deze artikelen. En hier blijft het natuurlijk niet bij. Waar je ook naar op zoek bent, er is altijd wel iets met een emoji te vinden; pennen, gummen, potloden, vriendenboekjes, rugtassen, spellen, drinkbekers, broodtrommels, strandlakens, je kunt het zo gek niet bedenken. Wat is jouw leukste emoji-gadget?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here