Home Huishoudelijk App alert: krijg meer financiële controle met Dyme

App alert: krijg meer financiële controle met Dyme

2554
0
DELEN
Dyme

Heb jij ook vaak het gevoel dat er iedere maand meer geld van je bankrekening wordt afgeschreven dan je in de eerste instantie had verwacht? Dan wordt het tijd om dit toch een beetje in de gaten te gaan houden. We begrijpen maar al te goed dat je geen zin hebt om iedere maand al jouw kosten per categorie op een rijtje te zetten. Geen probleem, want met de app Dyme wordt dit in no time geregeld. Met deze app ben jij je financiën de baas, en kun je ontzettend veel geld besparen. Dyme zorgt ervoor dat jouw vaste én variabele kosten gecategoriseerd kunnen worden, zodat jij precies weet hoeveel geld je per maand per categorie uitgeeft. In dit artikel vertellen we je alles over de slimme bespaar app Dyme.

Wat is Dyme?

Dyme is de slimme bespaar app voor iedereen die wat meer op de centen wilt letten. Echter is deze app niet alleen handig om geld te besparen, ook wordt Dyme gezien als een ideale huishoudboekje app. Nu hoor ik je denken, een huishoudboekje? Ja, makkelijker gaat het niet worden! Met Dyme kun je naast je vaste lasten per maand nu ook je variabele lasten per maand automatisch bijhouden. Dat betekent dat naast de overzichten van je vaste lasten/abonnementen, je nu ook kunt bijhouden wat je per maand uitgeeft aan nieuwe kleding of boodschappen. Doordat je met Dyme heel eenvoudig kunt zien hoeveel geld je per categorie uitgeeft, wordt deze app ook wel gezien als hét nieuwe huishoudboekje van de toekomst.

Hoe werkt Dyme?

Het gebruiken van Dyme is vrij simpel. Voordat je gebruikt kunt maken van Dyme, is het eerst noodzakelijk om de Dyme.app te downloaden. Zodra je dit hebt gedaan is het een kwestie van het koppelen van jouw bankgegevens aan de app, en dan doet Dyme de rest. Heb je meerdere rekeningen bij verschillende banken? Ook dat is geen probleem, want je kunt meerdere rekeningen van verschillende banken aan Dyme koppelen. Dyme categoriseert je vaste en variabele lasten per maand automatisch, wat het super simpel maakt voor jou om te zien hoeveel je uitgeeft. Zo weet je precies op welke categorie je eventueel zou kunnen besparen. 

Wat is Dyme Premium?

Dyme Premium is de betaalde variant van de Dyme app. Het biedt nog meer functies dan de gratis versie. Zo kun je met een premium abonnement bijvoorbeeld zelf jouw categorieën samenstellen en regel je alles op jouw manier. Daarnaast biedt Dyme Premium de mogelijkheid om kosteloos ongewenste abonnementen op te zeggen. Dit wordt allemaal door Dyme geregeld, en neemt jouw zorgen weg. Dyme Premium kost €6,99 per maand en €11,99 voor 3 maanden. Benieuwd geraakt naar Dyme Premium? Goed nieuws, want je kunt het de eerste 7 dagen gratis gebruiken. Mocht je Dyme delen met anderen, kun je Dyme Premium zelfs een maand lang gratis proberen.

Hoeveel geld kan ik besparen door Dyme?

Hoewel Dyme jouw kosten op een rijtje zet, is het natuurlijk aan jou om hier wat mee te doen. Geef je voor jouw gevoel echt te veel geld uit aan nieuwe kleding iedere maand? Dan is het tijd om dit te veranderen. Hoeveel je kunt besparen hangt dus voornamelijk af van jouw eigen initiatief. Echter is bewezen dat de gemiddelde gebruiker van Dyme zo’n 720 euro per jaar bespaart. En dat is wel de moeite waard, toch?

DELEN
Vorig artikelAlles wat je wilt weten over wifi 6
Volgend artikelPodcasts op Spotify steeds populairder
Mijn naam is Tessa Kok en ik ben werkzaam als freelance tekstschrijver. Ik ben gespecialiseerd in onder andere blogs, advertorials, SEO-teksten en vacatureteksten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here