Home Televisie De allernieuwste Curved UHD TV SMART 78″

De allernieuwste Curved UHD TV SMART 78″

2757
0
DELEN
tv

In de wereld van de televisie zijn de afgelopen jaren flink wat verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn de LED TV en de Smart TV op de markt gebracht.

Een van de allernieuwste modellen die Samsung op de markt heeft gebracht is de Curved UHD TV SMART 78″. Het is niet alleen een plaatje om te zien, het is qua kwaliteit en functies absoluut de moeite waard om deze nieuwe TV van Samsung in huis te halen.

Wat is The Curve?

The Curve betekent dat je kunt genieten van een nieuwe dimensie op het gebied van televisie kijken. Dit beeld geeft namelijk diepte aan tweedimensionale beelden. Het maakt niet uit vanuit welke kant je televisie kijkt, je kunt je helemaal laten betoveren door een nieuwe dimensie van televisie kijken.

Door middel van The Curve worden beelden extra meeslepend. Dit heeft alles te maken met het gebogen design. Bewegingen en details krijgen daardoor veel meer diepte. Tijdens een thriller zul je de acties nog sterker beleven. Kijk je een dramafilm, dan zullen emoties intenser beleefd worden. Daarnaast kun je razendsnel multitasken dankzij de Quad Core processor.

Ultra High Definition

Door middel van Ultra High Definition heb je altijd scherpe, heldere en kleurrijke beelden. Hoewel niet elk beed in Ultra High Definition is, kun je met de Samsung UHD Picture Engine hier toch voor zorgen.

Kortom, deze LED TV is een absolute aanwinst voor in je interieur. Het zal de blikvanger zijn in je huis en televisie kijken wordt een magische beleving. Je moet er wel wat geld neerleggen, want deze nieuwste televisie kost ongeveer € 7.500,00. Je haalt er echter wel iets mee in huis waarmee je veel mensen het nakijken zult geven.

Bron afbeelding: samsung.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here