Home Fotografie De spiegelreflexcamera Canon EOS 1100D

De spiegelreflexcamera Canon EOS 1100D

3207
0
DELEN

Er zijn van die fotocamera’s die in je assortiment eigenlijk niet mogen ontbreken. De Canon EOS 1100D is ook zo’n camera. Het is de perfecte camera om mee op stap te gaan.

Wanneer je graag mooie momenten vastlegt op de camera, dan kan het zeker een aanrader zijn om de Canon EOS 1100D aan te schaffen. Deze camera wordt ook gebruikt door professionele fotografen, dus het is zeker de moeite waard om er eentje in je bezit te hebben.

De voordelen van de Canon EOS 1100D

Deze spiegelreflexcamera is erg gemakkelijk te gebruiken. Zelfs de meest a-technische man kan hiermee uit de voeten. Je kunt de camera verder ook gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Dit heeft alles te maken met de compacte afmetingen van de camera.

Maar natuurlijk is vooral de kwaliteit van de foto’s die je kunt maken uitstekend. De camera is namelijk voorzien van 12.2 megapixels en er kunnen ook prima video’s mee gemaakt worden. Bij deze camera wordt gebruik gemaakt van een 18-55 mm DC III lens.

Nadelen van de Canon EOS 1100D

Er zitten een klein aantal minpuntjes aan deze camera. Want ondanks het gemakkelijke gebruik van deze camera, zit er namelijk geen gebruiksaanwijzing bij. Dat is wel een klein beetje vervelend. Ook een battery grip ontbreekt. Het een en ander aan informatie kun je echter wel op internet vinden.

Wat kost de Canon EOS 1100D?

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de vraag wat de camera kost. De prijs ligt net onder de € 400,00. Je kunt de camera kopen bij een fotozaak, maar het is uiteraard ook mogelijk om de camera te bestellen bij bijvoorbeeld bol.com of een andere webwinkel.

Kortom, voor veel fotoplezier kies je voor de Canon EOS 1100D.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here