Home Smartphones en tablets 8 leuke Valentijn apps

8 leuke Valentijn apps

3066
0
DELEN
valentijn apps

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag om allerlei leuke dingen te gaan doen met je geliefde. En aangezien er werkelijk overal apps voor bestaan, zijn er veel developpers die ook geschikte apps hebben gemaakt voor Valentijn. Zo zijn er apps die je helpen aan een date te komen, apps die berekenen of jij en je geliefde samen een mooie toekomst zullen hebben en apps die je op allerlei leuke ideeën brengen om romantische dingen te gaan doen. Deze leuke (en gratis!) Valentijn apps mag je in elk geval niet missen!

1.      Het vinden van een geliefde – Tinder

Tinder is natuurlijk een heel bekende app en wordt gebruikt voor het vinden van een leuke date. Je krijgt telkens profielen te zien, die je door te swipen kunt liken of disliken. Zo kan Tinder jou helpen aan het vinden van leuke profielen van mensen die je zou kunnen daten.

Apple: Tinder
Android: Tinder

2. Een snelle valentijns-date – Happn

Happn is een alternatief voor Tinder. Waar Tinder willekeurige profielen laat langskomen van mensen uit het hele land, vertoont Happn alleen profielen van mensen die de app hebben en in jouw omgeving zijn. Zo kun je heel snel aan een date komen met iemand vlakbij!

Apple: Happn
Android: Happn

3. Stuur romantische bloemen – Fleurop

Natuurlijk is je geliefde dol op bloemen. De app van Fleurop laat je de dichtstbijzijnde bloemenwinkel zien. Bovendien kun je ook nog eens via de app bestellen en de bloemen laten bezorgen: leuke verrassing én het kost je geen moeite.

Apple: Fleurop
Android: Fleurop claimt dat de app beschikbaar is, maar hij staat (nog) niet in de playstore

4. Romantische muziek – Valentine’s Radio

Je hoeft niet ingewikkeld te doen om allerlei romantische muziek op je telefoon te zetten: je zet gewoon de Valtenine’s Radio app aan en zoekt daar de meest romantische nummers op. Ideaal voor een lekker knuffel-moment of een romantisch diner!

Apple: Valentine’s Radio
Android: Valentine’s Radio

5. Astronomische liefde – Astro Love

Ben jij een tikje bijgelovig? Laat dan aan de hand van jullie sterrenbeelden berekenen of jullie liefde kans van slagen heeft. Je hoeft alleen jouw geboortedatum en de geboortedatum van je date in te voeren om de berekening uit te laten voeren.

Apple: Astro Love
Android: Helaas niet verkrijgbaar.

6. Een heerlijk diner voor twee – Couverts

Wil jij je geliefde meenemen uit eten, nu je weet dat hij/zij de ware is? Dan is de app Couverts wat voor jou. Je kunt hierin gemakkelijk een restaurant in de buurt vinden. Vergeet niet om even te bellen voor een reservering, want valentijn is meestal een drukke avond!

Apple: Couverts
Android: Couverts

7. Romantisch samen koken – Kitchen Stories

Deze online recepten app helpt je om het ideale gerecht te vinden als je liever thuisblijft. Tsja… uit eten gaan kost nu eenmaal geld en bovendien kun je je thuis wat meer vrijheden veroorloven. Trouwens, tijdens het koken kun je elkaar goed leren kennen en het kan heel romantisch zijn!

Apple: Kitchen Stories
Android: Kitchen Stories

8. Vingertjevrijen voor gevorderden – Fingle

Ken je Twister? Voor een beginnende date kan dat nog een tikje te ver gaan, hoewel het natuurlijk kan leiden tot allerlei interessante mogelijkheden. Maar als starter kies je natuurlijk voor Fingle. Zelfde principe, maar dan met vingers. Zo kun je heel romantisch vingertje vrijen.

Apple: Fingle
Android: Niet aanwezig. Wel Twist A Finger, maar die is toch minder romantisch…

Deze Valentijn apps helpen jou de hele dag. Van het vinden van een leuke date en het regelen van bloemen tot een romantisch diner voor twee: jouw Valentijn wordt helemaal perfect! Natuurlijk blijven deze apps ook werken als het geen Valentijn is, dus als jij in de stemming bent voor liefde komt het ook helemaal goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here