Home Huishoudelijk 3 redenen om LED inbouwspots dimbaar aan te schaffen

3 redenen om LED inbouwspots dimbaar aan te schaffen

3648
0
DELEN
Spots dimbaar maken

De meesten van ons kennen het concept wel: dimbare verlichting. Maar wat zijn nou precies de voordelen van deze vorm van verlichting? En waarom zou ik juist voor LED inbouwspots dimbaar kiezen? In dit artikel leggen wij tot in de puntjes uit waarom je voor LED inbouwspots dimbaar zou moeten kiezen. Dit doen we aan de hand van de 3 voordelen die gepaard gaan met dimbare LED verlichting.

Spots dimbaar maken

Sfeer

Een van de grootste voordelen van LED inbouwspots dimbaar is de sfeer die het met zich meebrengt. Wanneer je jouw LED verlichting namelijk dimt, is het gemakkelijk om de gewenste sfeer in je woonruimte door te voeren. Of je nu een heldere, nuchtere sfeer wilt of juist een warme, gezellige ambiance, het is allebei gemakkelijk uit te voeren met LED inbouwspots dimbaar. Met slechts een draai aan de knop verander je de sfeer naar wens. Ook kan het zijn dat de verlichting te dimmen is met een afstandsbediening, dan verander je de sfeer met slechts één druk op de knop.

Energiezuinig

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die het milieu in hun achterhoofd houden wanneer het om hun huishouden gaat. Dit kun je zelfs doorvoeren naar je verlichting. LED verlichting in het algemeen is al bijzonder milieuvriendelijk, maar met inbouwspots LED dimbaar bepaal je zelf hoe milieuvriendelijk het wordt. Hoe meer je de verlichting namelijk dimt, hoe minder energie hij verbruikt. Met LED verlichting is het een fluitje van een cent om energie én je portemonnee te sparen. Inbouwspots LED dimbaar zijn namelijk gemaakt van milieuvriendelijke materialen, kent een hoog rendement en heeft een groot aantal branduren. Het is zelfs zo dat wanneer je nu je ouderwetse verlichting vervangt door een LED alternatief, je een besparing kunt halen tot wel 80%! Hierdoor heb je het aankoopbedrag van je inbouwspots LED dimbaar al binnen een jaar terugverdient.

Veelzijdig

Naast de sfeer en energiezuinigheid, is er nog een derde groot voordeel dat dimbare LED spots met zich meebrengt. Namelijk de veelzijdigheid! Je hebt namelijk dimbare LED spots voor bijna iedere ruimte in je huishouden! Zo zijn er dimbare LED spots voor de woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs het toilet. Ook voor een overkapping of veranda kan het erg mooi zijn om dimbare LED spots aan te schaffen. Zo kun je in iedere ruimte van je huishouden op elk gewenst moment de juiste sfeer toepassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here