Home Smartphones en tablets Waarom een hedendaags hoortoestel jouw ideale reispartner is in het buitenland

Waarom een hedendaags hoortoestel jouw ideale reispartner is in het buitenland

2138
0
DELEN
Waarom een hedendaags hoortoestel jouw ideale reispartner is in het buitenland

Moderne hoortoestellen zoals de Starkey Livio AI of Oticon OPN zijn veel meer dan een hoortoestel met een geweldige geluidskwaliteit. Doordat het aan je telefoon wordt gekoppeld via Bluetooth kun je –óók op vakantie- gebruik maken van allerlei handige functionaliteiten. Misschien stel je een verre reis nu nog even uit, maar bereid je vast voor op de volgende reis door te lezen wat je de volgende keer kunt thuislaten en wat je juist wel moet inpakken. Want wat dacht je van een vertaalfunctie, stappenteller en het streamen van muziek via je hoortoestel? Zet daarom zeker dit geweldige hoortoestel op je inpaklijst als je op reis gaat (en schrap de woordenboeken, stappenteller en koptelefoon, hahaha).

Gesprekken voeren met locals via de vertaalfunctie *met internet

Op een Spaans terras, in een Turkse winkel of op een Russische markt: met de Starkey Livio AI heb je altijd een persoonlijke tolk bij je. Met de vertaalfunctie kun je gesprekken verstaan in 27 talen. Je hoeft alleen deze functie te activeren in de Thrive-app op je telefoon, en de gewenste taal te selecteren. Daarna houd je je telefoon in de richting van je gesprekspartner en wordt de tekst vertaald. Je leest de vertaling op je telefoon en hoort deze in je oor. Ook jouw antwoord wordt vertaald en kan je gesprekspartner lezen op je telefoon. Very nice!

Onderweg muziek luisteren

Onderweg muziek luisteren

In het vliegtuig, de bus, de auto of aan het zwembad; het is altijd fijn om je eigen muziek te luisteren op reis. Met de Starkey Livio AI is dat altijd mogelijk, omdat deze wordt gekoppeld aan je telefoon via Bluetooth. Je hoeft geen aparte oortjes meer mee te nemen op vakantie, want je luistert je eigen Spotify-lijst of je favoriete radiozender gewoon via je hoortoestel.

Stappenteller op reis

Veel mensen houden ervan om op vakantie mooie wandelingen te maken en zo de omgeving te ontdekken. Dan is het leuk dat met de Starkey Livio AI al je stappen, activiteiten en beweging per uur wordt bijgehouden. Je kunt zelf je persoonlijke doelen instellen en terugkijken en vergelijken met andere dagen. Verbreek je je persoonlijke record tijdens je vakantie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here