Home Huishoudelijk Upgrade je woning met deze 3 luxe gadgets

Upgrade je woning met deze 3 luxe gadgets

2063
0
DELEN
Upgrade-je-woning-met-deze-3-luxe-gadgets

Een fijn en gezellig huis is belangrijker dan ooit. Door de coronapandemie brengen we tenslotte veel meer tijd door binnenshuis, omdat er simpelweg niet veel te doen is buiten de deur. Gelukkig kun je je veel van de activiteiten die je normaliter buitenshuis doet, ook binnen doen. Daar heb je echter vaak wel de juiste spullen voor nodig – we hebben het hier immers niet over een potje Rummikub… Het is dus tijd om jouw huis te upgraden met een aantal luxe gadgets; zo hoef jij niet meer de deur uit om groot plezier te beleven. 

Beamer en projectiescherm

Kun je niet naar de bioscoop omdat deze gesloten is? Waarom haal je de bioscoop dan niet naar jouw eigen woon- of slaapkamer? Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om je eigen thuisbioscoop te bouwen. Zo bieden veel (web)winkels speciale beamers, projectieschermen en luidsprekers – zoals passieve speakers of actieve speakers die je direct op je beamer kunt aansluiten –  waarmee je eenvoudig je eigen thuisbioscoop kunt bouwen, uiteraard mét bioscoopkwaliteit. Zelfs voor de kleinere woon- en slaapkamers zijn er speciale beamers, zodat je toch op zeer kleine afstand grote projecties kunt realiseren. En zeg nu eerlijk: languit op de bank een film kijken is toch veel comfortabeler dan in die harde bioscoopstoelen? 

Jacuzzi 

Jacuzzi

Jacuzzi’s en hottubs zijn letterlijk en figuurlijk hot! Door de coronapandemie kunnen veel mensen niet op vakantie. Met het geld dat ze hierdoor besparen, kopen veel mensen een jacuzzi om zo de vakantie vibes naar hun eigen achtertuin te halen. Als jij normaal gesproken regelmatig naar een kuuroord gaat om te bubbelen, en wat centjes over hebt, is het kopen van een spa een echte upgrade voor jouw huis. Je hoeft de deur niet meer uit voor ontspanning en innerlijke rust, maar je kunt gewoon je terrasdeuren openen en in je eigen bubbelbad springen. Ideaal!

Wijnklimaatkast

Als je graag uit eten gaat of de deur uit voor een drankje, dan is het moeilijk om te bevatten dat alle cafés, bars en restaurants gesloten zijn. En als ze dan wel open zijn, voelt het voor sommige mensen nog steeds niet prettig omdat horecagelegenheden erg klein en/of druk kunnen zijn. Gelukkig kun je je eigen keuken laten aanvoelen als een bar of restaurant met een eigen ingebouwde wijnklimaatkast. Zeker als je van goede wijnen en bieren houdt, is de aanschaf van een ingebouwde wijnklimaatkast een must. Met een wijnklimaatkast serveer en drink je de wijnen van jouw voorkeur immer op de juiste temperatuur, net zoals in een chique restaurant. En dan smaakt de wijn toch écht lekkerder! Omdat de meeste kasten verschillende zones hebben met verschillende temperaturen, kun je meerdere soorten wijnen op de ideale temperatuur bewaren en serveren. Zo kun je onder meer witte én rode wijnen in één kast bewaren, handig! Ook handig: je kunt een wijnklimaatkast ook prima voor jouw biertjes gebruiken! Zo heb je altijd een (ijs)koud biertje binnen handbereik. Lekker!

Welk(e) luxe gadget(s) zie jij wel zitten? 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here