Home Huishoudelijk Populaire elektronische apparaten in 2017

Populaire elektronische apparaten in 2017

2934
0
DELEN
Robot stofzuiger

Gadgets zijn al jaren populair. Inmiddels bestaan er ook al vele gadget shops, dag deals en andere aanbiedingen websites die wekelijks de leukste elektronische gadgets op een rij zetten voor jouw. Vaak voor een exclusieve prijs ook nog is. Wij zullen hier een aantal gadgets uitlichten welke dit jaar nog populairder zijn geworden.

  1. Robot stofzuiger

De robot stofzuiger is één van de meest ‘functionele’ gadgets zou je kunnen zeggen. Het is niet iets wat je even gebruikt en weggooit. Het is namelijk een verademing om er één te hebben gezien het je tijd en moeite kan besparen.  Je zet een robot stofzuiger aan in kamer en laat het zijn gang gaan, voordat je weer terug bent is de kamer schoon. Erg eenvoudig kun je dus zeggen. Inmiddels zijn er diverse fabrikanten al met een model op de markt gekomen en kiezen steeds meer een robotstofzuiger in huis.

  1. Elektrische sigaret, of ook wel vaporizer

Het klinkt raar misschien, maar de opmars van de elektrische sigaret zegt al sinds een aantal jaar nog steeds voort. Mensen willen bewuster en gezonder leven, en dit draagt hier aan bij. Er zijn namelijk mogelijkheden om minimale nicotine in te nemen of zelfs helemaal te vermijden, waardoor dit de ideale gadget is om uiteindelijk te stoppen met het roken van sigaretten met nicotine.

  1. De elektrische tandenborstel

Dit is gadget welke eigenlijk al vele jaren bestaat, maar weer een nieuwe opmars heeft gemaakt in 2017. Veel mensen kiezen ervoor om een extra tandenborstel te hebben of vervangen de huidige tandenborstel helemaal voor een elektrische tandenborstel. Een-goede elektrische tandenborstel zoals het ook wel wordt genoemd biedt de mogelijkheid om je gebit beter schoon te maken, dankzij het snel roterende effect van de borstel. Vele tandartsen raden het ook aan waardoor het zorgt voor meer populariteit.

Veel populaire gadgets komen ook over van China. Elektronische gadgets zijn hier namelijk erg populair. Helemaal nu door de komst van websites als Aliexpress, Miniinthebox en andere populaire platformen waar je erg goedkope elektronische gadgets kunt bestellen voor een prikkie. Onder de 20 euro betaal je namelijk geen verzendkosten en douanekosten wat het erg aantrekkelijk maakt om hier is te shoppen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here