Home Smartphones en tablets Pokémon Go: dit zit er nog aan te komen!

Pokémon Go: dit zit er nog aan te komen!

2488
0
DELEN
pokemon go

Als je denkt aan Pokémon Go, denk je aan de grootste hype van dit moment. Het spel werd al ontzettend vaak gedownload, maar hoe vaak precies is niet te zeggen. Wat wel duidelijk is, is dat het spel records heeft verbroken en je de straat niet meer op kunt zonder iemand te zien die het spel speelt. Er zitten in ieder geval wat voordelen aan, waaronder dat mensen niet meer binnen blijven zitten, maar nu de deur uit gaan en kilometers lopen om langs de monumenten te gaan om hier dingen te verzamelen, maar ook om hun eieren uit te laten komen. Er zit echter nog veel meer aan te komen bij dit spel.

Verwachte updates Pokemon Go?

Er zijn een aantal dingen die nog op het programma staan wanneer er een update gaat plaatsvinden. Helaas kunnen ze nog niet zeggen wanneer deze update komt, maar ze hebben al wel verklapt wat je mag verwachten. Allereerst zal het straks mogelijk worden om Pokémon te ruilen met iemand anders. Speel jij met een vriend/vriendin en heeft de ander een Pokémon dubbel die jij ook graag zou willen hebben? Dan is dat straks gewoon mogelijk. Op deze manier is het een stuk makkelijker om meer verschillende Pokémon te krijgen, in plaats van telkens weer een Rattata of Pidgey. Deze zie je dagelijks wel voorbij komen en zijn inmiddels niet interessant meer.

Waar ze ook nog naar kijken, is dat de spelers hun eigen Pokémon kunnen samenstellen. Het is niet duidelijk of dit ook echt bij de update kan straks, maar het zou het spel in ieder geval nog interessanter maken. Waar ook velen op zitten te wachten, is meer Pokémon. Je kunt er op dit moment 151 vangen, maar dit is slechts uit de eerste reeks van Pokémon. Daarna werden nog veel meer seizoenen en afleveringen gemaakt, waarin weer verschillende Pokémon verschenen. Hoewel voor de meeste mensen het eerste seizoen ook het meest bekend is, zal het wel nog leuker worden met meer Pokémon om te vangen.

Verder ken je uit de serie wellicht de Pokémon centers nog wel. Hier werden de Pokémon weer helemaal in orde gemaakt door de bekende zuster Joy, maar het plan is straks dat jij ook deze Pokémon centers kunt bezoeken. Op dit moment is daarvan nog niets te zien in het spel, dus dit zal wederom een geweldige toevoeging zijn.

Ten slotte wordt er nog gesproken over het veranderen van de functie van een Pokéstop. Normaal gesproken ga je hierlangs om nieuwe Pokéballs te verzamelen en krijg je vaak nog wat extra, zoals potion om jouw Pokémon na een gevecht weer te herstellen. Wat de plannen rondom de Pokéstops verder zijn, is nog onduidelijk. Dat zul je vanzelf wel zien verschijnen wanneer de update er is.

Conclusie

Wanneer de update komt, weet nog niemand. Je moet dus nog wel een tijdje wachten, want ze hebben laten weten zich eerst te richten op wat verbeterd kan worden. Zo zijn de servers relatief vaak overbelast doordat het spel veel meer gespeeld wordt dan ze hadden verwacht. Ze willen dus eerst dit probleem oplossen en daarbij ook kijken naar eventuele andere fouten. Daarbij kan worden gedacht aan het beter laten werken van de pootjes die je ziet wanneer een Pokémon in de buurt is. Al met al kunnen we nog heel wat verwachten van Pokémon Go.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here