Home Business Microsoft 365: een complete uitleg

Microsoft 365: een complete uitleg

1329
0
DELEN
Microsoft 365 een complete uitleg

Je hebt misschien wel eens van Microsoft 365 gehoord en je afgevraagd wat het is. Microsoft 365 is een abonnementsdienst die gebruikers toegang biedt tot verschillende producten en diensten van Microsoft. Dit omvat alles van de Office 365-suite van productiviteitsapps tot cloudopslag en meer. Laten we eens nader bekijken wat Microsoft 365 te bieden heeft.

Welke producten zijn inbegrepen in Microsoft 365?

Microsoft 365 omvat alle producten die u kent en waar u van houdt van Microsoft, waaronder:

Office 365: Dit is een abonnementsdienst die u toegang geeft tot de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote en meer. Deze apps kunnen worden geïnstalleerd op uw pc, Mac, tablet en smartphone. U krijgt ook 1 TB cloudopslag bij uw abonnement.

Azure: Azure is een cloud computing platform waarmee u applicaties kunt bouwen, implementeren en schalen in de cloud. Met Azure kunt u profiteren van alle voordelen van de cloud, zoals schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beheer van de infrastructuur.

OneDrive: OneDrive is Microsofts antwoord op Dropbox en andere cloudopslagdiensten. Het wordt geleverd met 5GB gratis opslag en u kunt upgraden naar 50GB voor $2/maand of 100GB voor $4/maand.

Outlook: Outlook is de e-mailclient van Microsoft. Het heeft functies zoals agendasynchronisatie, taakbeheer, contactbeheer en meer.

Skype: Skype is een videochat-app waarmee u in contact kunt blijven met vrienden en familie over de hele wereld.

Xbox Live: Xbox Live is een gaming service waarmee je online multiplayer games kunt spelen, games en apps kunt downloaden, en meer op je Xbox One console.

SharePoint: SharePoint is een samenwerkingstool waarmee teams kunnen samenwerken aan projecten met behulp van documentbibliotheken, takenlijsten, agenda’s en meer.

Voordelen van Microsoft 365

Microsoft 365 is een abonnementsdienst in de cloud die gebruikers toegang biedt tot een groot aantal Microsoft-producten en -diensten. Een van de belangrijkste voordelen van Microsoft 365 is dat het gebruikers helpt up-to-date te blijven met de nieuwste software releases. Als er nieuwe functies en beveiligingsupdates worden uitgebracht, worden deze automatisch naar Microsoft 365-gebruikers gepusht, zodat ze altijd over de nieuwste versie van de software beschikken. Daarnaast biedt Microsoft 365 een aantal andere voordelen, waaronder toegang tot cloudopslag, samenwerkingstools en geavanceerde beveiligingsfuncties.

Voor bedrijven en organisaties kan Microsoft 365 helpen de productiviteit en samenwerking te verbeteren, terwijl het ook gegevens beschermt en de naleving van wettelijke voorschriften waarborgt. Voor particulieren kan Microsoft 365 helpen om de organisatie en het tijdbeheer te verbeteren, terwijl het ook toegang biedt tot een verscheidenheid aan verschillende apps en diensten. Uiteindelijk biedt Microsoft 365 een schat aan voordelen voor alle soorten gebruikers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here