Home Computers Kopieermachine onderhoud

Kopieermachine onderhoud

3533
0
DELEN
kopieermachine onderhoud

Niets is zo vervelend als een kopieermachine of printer die niet goed werkt op het moment dat u deze echt nodig hebt. Niets is zo vervelend als onverwachte kosten aan een kopieermachine of printer die gerepareerd moet worden wegens een defect. Deze situaties kunnen voorkomen worden door kopieermachine onderhoud te regelen door middel van een onderhoudscontract. Voor een klein bedrag per maand worden de kopieermachines of printers voorzien van toners en op het juiste moment onderhouden door gecertificeerde monteurs en zijn onderhoudskosten afgekocht gedurende de contractperiode.

kopieermachine onderhoud

Onderhoud aan een kopieermachine of printapparatuur

Net als een auto of CV-ketel in huis hebben kopieermachines of printers naar verloop van tijd onderhoud nodig. Het gebruik van de printapparatuur is van invloed op de onderhoudsfrequentie. Dit kan uiteenlopen van eenmaal tot meerdere malen per jaar. Vaak komen kosten aan dit soort apparatuur op een verkeerd moment en lopen de kosten enorm op. Voorbeelden van de meest bekende onderhoudsgevoelige artikelen van printapparatuur zijn de fuser, de drums (ook wel photo conductor units), de transportband en de cleaning unit. Dit kan worden voorkomen door een onderhoudscontract te nemen. Kosten aan kopieermachine onderhoud worden daarmee afgekocht en het risico wordt daarmee bij de service verlenende partij neergelegd.

Automatische tonerlevering

Naast de kosten aan onderhoud zitten ook supplies als toners en een toner afvalfles vaak inbegrepen in een onderhoudscontract. Bij de meeste professionele printerleveranciers wordt met behulp van een software programma geregeld dat toners automatisch worden opgestuurd, waarmee wordt voorkomen dat de printapparatuur zonder toners komt te staan.

Gecertificeerde monteurs voor kopieermachine onderhoud

Door een onderhoudscontract aan te gaan wordt verzekerd dat de printapparatuur wordt onderhouden door gecertificeerde monteurs. Vaak zijn deze monteurs opgeleid door de merken waar het betreffende bedrijf een dealerschap mee heeft gesloten. Dit zorgt ervoor dat de apparatuur op een juiste manier wordt onderhouden en de kans op een storingsvrije werking zo groot mogelijk is.

Helaas zijn storingen aan print- of kopieerapparatuur niet te voorkomen, maar door het op tijd laten onderhouden van deze apparatuur door gecertificeerde monteurs wordt de kans op storingen zo klein mogelijk worden gemaakt. Een gerenommeerd bedrijf voor kopieermachine onderhoud is Hofax.  Zij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden voor kopieermachine onderhoud en overige printapparatuur en informeert u graag verder over de voordelen van het afsluiten van een onderhoudscontract. Neem vandaag nog contact op met Hofax.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here