Home Televisie How I met your father zien? Dat doe je zo

How I met your father zien? Dat doe je zo

2197
0
DELEN
How I met your father zien Dat doe je zo

Ook zo dol op de serie ‘How I met your mother’? Nu kun je genieten van ‘How I met your father’. De spin-off van de populaire eerstgenoemde zit vol met goede namen, zoals Hillary Duff en Kim Catrall (Sophie) die haar zoon vertelt over hoe ze zijn vader heeft ontmoet. Wait what? Dat moeten we zien! Maar hoe?

Alleen in Amerika te zien. Wat nu?

De show is al begonnen op Hulu, de eerste aflevering werd op 18 januari gereleased, en sindsdien wordt er elke week een nieuwe aflevering op het Amerikaanse streamingplatform gezet. En dat is een probleem, want Hulu is dus alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten. Toch is er wel een manier om Hulu in Nederland te krijgen, en dus om How I met your father thuis op de bank te zien en dat is met een VPN.

Met een VPN kun je namelijk niet alleen veilig internetten, je kunt er ook voor zorgen dat het lijkt alsof je vanuit een ander land inlogt. Alle diensten die alleen in andere landen te krijgen zijn, zoals streamingdiensten als Hulu, HBO Max of Peacock TV, kun je door via je VPN in te loggen op een Amerikaanse server dus binnenkomen vanuit Nederland. Daardoor kun je je lijst met series en films die je nog wilt zien flink uitbreiden. Een bekende VPN’s is NordVPN.

Waarop letten bij de aanschaf van een VPN

Niet elke VPN is goed genoeg om streamingsdiensten binnen te kunnen komen. De beveiliging van deze diensten is de laatste tijd namelijk flink opgekrikt. Een VPN moet tegenwoordig van goeden huize komen om alle geografische restricties en andere blokkades van de streamingsdiensten te kunnen omzeilen.

Er zijn gratis VPN’s op de markt, maar in dit geval is goedkoop duurkoop. Meestal heb je weinig aan deze VPN’s en bovendien zijn ze niet erg betrouwbaar. Omdat je met een VPN er ook vanuit gaan dat je gegevens en internetverkeer goed beschermd worden, is die betrouwbaarheid natuurlijk wel van belang. Je bent over het algemeen beter af met een betaalde VPN. Verder is het belangrijk dat een VPN snel is, zodat je films, series en sportwedstrijden kunt streamen zonder haperingen.

Waar je ook op moet letten is dat de VPN servers aanbiedt in de landen waar jij je content vandaan wil halen. Als je content uit de Verenigde Staten wil benaderen, dan is er dus een server in de Verenigde Staten nodig. Maar wil je Australische cricketwedstrijden streamen, dan heb je een VPN nodig die down under servers heeft staan.

Waarop letten bij de aanschaf van een VPN

Content uit alle landen en veilig online

Met een goede VPN aan je zij kun je, nadat je zo genoten hebt van ‘How I met your mother’, weer opnieuw achterover gaan zitten voor de spin off ‘How I met your father’. Daarnaast kun je natuurlijk alle andere content bekijken die te zien is op Hulu. Bovendien kun je veilig en anoniem internetten. Twee vliegen in één klap dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here