Home Huishoudelijk Houd je keuken mooi; Zo werk je kabels weg

Houd je keuken mooi; Zo werk je kabels weg

1973
0
DELEN
Houd je keuken mooi; Zo werk je kabels weg

Een nieuwe keuken uitzoeken is een hele klus, waarbij je met álles rekening moet houden. Soms zie je kleine dingen over het hoofd, een voorbeeld hiervan zijn (genoeg!) stopcontacten.

Ook wanneer je een nieuw huis koopt kan dit het geval zijn, dat je je kunt afvragen; Hoe deden die vorige bewoners dit? Je bent dan genoodzaakt om aan de slag te gaan met verlengsnoeren en stekkerdozen.

Stop het contact

Verschillende snoeren en stekkerdozen gaan een doorn in het oog zijn in je keuken wanneer je hiertoe gedwongen bent. Ze liggen overal in de weg, worden viezig en ziet er rommelig uit. Waarschijnlijk wen je er zelf op een gegeven moment aan, maar gasten zien dit in het oog springende witte ding meteen liggen.

Daarnaast is het ook nog eens gevaarlijk. Je kunt eenvoudig struikelen over deze kabels en wat dacht je van kleine kinderhandjes? Een kabel is leuk speelgoed, een vallend tosti-ijzer of waterkoker totaal niet. Kortom, baal niet langer als een stekker van de beperkte aantallen stopcontacten en onderneem actie.

De oplossing voor kabels in de keuken

Zo fijn dat tegenwoordig overal bijna wel een oplossing voor is, zo ook voor het gebrek aan stopcontacten in de keuken. Er zijn namelijk nu stekkerdozen van het merk Evoline die een einde maken aan dit ongemak.

Het zijn stekkerdozen die je tevoorschijn tovert uit het aanrechtblad wanneer je ze nodig hebt, maar ook weer wegwerkt wanneer jij voldoende stekkers hebt. Het voordeel van dit innovatieve systeem is dat het totaal geen afbreuk doet aan de look van jouw keuken, maar wel de functionaliteit van extra stekkerruimte biedt.

De oplossing voor kabels in de keuken

Beken kleur

Het mooie is dat de stekkerdozen er in allerlei soorten, maten, kleuren en materialen zijn. Er zit dus altijd een optie tussen die aansluit op zowel jouw behoefte als stijl. Ook is er een ruime keuze uit hoeveelheden stekkers die je kwijt kunt in een stekkerdoos.

Of de installatie lastig is? Het ligt een beetje aan de handigheid van de klusser. Maar voor een middelmatige doe-het-zelver is het een prima te ondernemen klus. Let er wel op dat de installatie goed gaat, want het is fijn wanneer de stekkerdoos naadloos aansluit en daarmee hygiënisch en droog blijft.

Kortom, van smartphones tot extra blenders; Vanaf nu is alles weer welkom in de keuken. Met een Evoline stekkerdoos heb jij een nieuwe gast in de keuken waar je geen spijt van krijgt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here