Home Smartphones en tablets Hoogbegaafde Huawei door Artificial Intelligence

Hoogbegaafde Huawei door Artificial Intelligence

2389
0
DELEN
Huawei Artificial Intelligence

De Huawei P20 Pro is opgetuigd met ‘s werelds eerste driedubbele camera van fotografiemerk Leica en een 24 megapixel selfie-camera. Deze bijzondere smartphone en zijn innovatieve camera’s worden gedreven door Artificial Intelligence (AI), oftewel kunstmatige intelligentie. Hiermee brengt Huawei smartphonefotografie naar een episch niveau.

“De Huawei P20-serie stimuleert creativiteit en ontsteekt de passie voor fotografie over de hele wereld”, zegt Richard Yu, CEO van de Huawei Consumer Business Group. “Met de baanbrekende Leica triple-lenscamera op de Huawei P20 Pro, de krachtige Artificial Intelligence (A.I) en de schitterende nieuwe Leica kleurdimensies is de nieuwe Huawei P20-serie ontworpen om de wereld haarscherp vast te leggen. Geen enkele andere smartphone kan de schoonheid van de wereld zo goed vangen als de Huawei P20 Pro en de Huawei P20.”

Artificial Intelligence, stille kracht

Artificial Intelligence (A.I), wat is dat precies? Vertaald is het kunstmatige intelligentie. Hierdoor kunnen systemen of apparaten zoals de Huawei P20 zelf denken. Dit wordt ook wel machine learning genoemd. Deze vorm van Artificial Intelligence is niet zo geavanceerd als JARVIS, de computerassistent van Iron Man die op elke vraag een antwoord heeft. Machine learning zit ‘m eerder in de kleine dingetjes die niet direct zichtbaar of merkbaar zijn. Zo is A.I in de Huawei P20-serie de stille kracht die er voor zorgt dat jouw smartphonegebruik smoother is dan op een ander toestel.

Artificial Intelligence

Huawei ontwikkelde de top notch Kirin 970 processor om Artificial Intelligence mogelijk te maken op de Huawei P20 Pro en zijn iets kleinere tweelingbroertje P20. Deze hoogbegaafde Huawei’s kunnen door A.I een heleboel handigs. Zo bestudeert en analyseert de Kirin 970-processor jouw telefoongebruik én anticipeert daarop. Check je bijvoorbeeld elke ochtend als je wakker wordt Gmail en Whatsapp? En scroll je tijdens je ontbijt graag door Nu.nl en Instagram? Dan starten deze apps op die momenten van de dag extra snel op zodra je ze opent. Ook zorgt Artificial Intelligence voor efficiënter energieverbruik. Zo gaat de 4000 mAH batterij van de Huawei P20 Pro door A.I extra lang mee op één lading. Hiermee kun je dus urenlang de wereld ontdekken door de camera van jouw Huawei P20 Pro waarin Artificial Intelligence de hoofdrol speelt.

A.I, renaissance in smartphonefotografie

De Huawei P20 Pro is voorzien van ‘s werelds eerste triple-lenscamera aan de achterkant. Deze camera bevat het hoogste aantal pixels binnen in de smartphone-industrie, namelijk 40+20+8 megapixels. Daardoor vangt het geavanceerde camerasysteem meer licht op, waardoor jij details en schoonheid haarfijn vastlegt. Door de combinatie met de nieuwste technologische innovaties, gedreven door A.I, denkt de camera met je mee! Hierdoor brengt Huawei smartphonefotografie naar een nieuw tijdperk; een renaissance in smartphonefotografie.

Perfecte timing

Het winnende doelpunt, de eerste stapjes van je kind, het confettimoment op een festival… bij fotografie draait alles om timing. Vaak heb je maar een fractie van een seconde om de perfecte foto te maken. Met Point & Shoot van de Huawei P20 Pro kun je meteen handelen en maak je haarscherpe foto’s in slechts 0,3 seconden!

#petsofinstagram

Vul jij jouw social mediaprofielen graag met foto’s van je huisdier? De superslimme camerasoftware van de Huawei P20 Pro helpt je bij het maken van de meest likeable posts. Want door de geavanceerde A.I-bestuurde objectherkenning in de camera-app ‘ziet’ de smartphone jouw huisdier. Daardoor worden automatisch de camera-instellingen geactiveerd die je nodig hebt voor de mooiste foto’s van je beste vriend.

Kleurrijke nachtfoto’s

Foto’s die je onderweg of in het donker maakt, zijn vaak onscherp en korrelig. Door Artificial Intelligence op de Huawei P20 Pro is dit verleden tijd. De smartphone is namelijk voorzien van het super slimme AI Image Stabilization als aanvulling op de optische beeldstabilisatie. Oef, een hele hoop technische termen in één zin. Wat is wat?

kleurrijke nachtfoto's
Optische beeldstabilisatie is een technologie die trillingen van je hand dempt. Foto’s en video’s zijn daarmee minder bewogen en dus scherper. AI Image Stabilization is een intelligente aanvulling hierop. Het versterkt het effect van optische beeldstabilisatie. Vooral bij foto’s in het donker heeft dit enorme toegevoegde waarde. Om een heldere foto in het donker te maken moet de sluitertijd veel langer zijn. Hierdoor komt er meer licht in de camera en is een foto in het donker een stuk lichter. Normaal zorgt een lange sluitertijd voor onscherpe foto’s, maar AI Image Stabilization voorkomt dat. Zo maak jij de mooiste plaatjes in het donker.

Huawei en A.I, voor de foto-pro

Sta je aan het begin van jouw smartphonefotografiecarrière en kun je wel wat A.I-hulp gebruiken? Of ben je al een pro en wil je met een sky high aantal pixels en A.I-ondersteuning de puntjes op de i van jouw fotografie skills zetten? Dan is de Huawei P20 Pro helemaal jouw ding. Waar je ook bent, hoe laat het ook is, of wat je dan ook wilt vastleggen; met de Huawei P20 Pro maak je altijd de perfecte foto.

Topbeoordelingen voor de Huawei P20 Pro

Nog niet overtuigd van het fotografische hoogstandje van Huawei? Technologiewebsite Tweakers heeft de Huawei P20 Pro beoordeeld met een 8,5! Het toestel verdiende dit cijfer onder andere door de fantastische triple camera, de lange batterijduur en soepele ontgrendeling.

Van Kieskeurig kreeg het toestel zelfs een 9,3! Daarmee verdiende de P20 Pro het predicaat ‘Best Reviewed’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here