Home Business Gadgets voor een moderne winkel

Gadgets voor een moderne winkel

479
0
DELEN
Gadgets voor een moderne winkel

Als je een winkel runt, komt er nogal veel bij kijken. Buiten dat je wilt dat alles goed verkoopt, moet het werk ook zo efficiënt mogelijk worden gemaakt. Dit betekent dat je soms mee moet gaan met bepaalde technologie en moet onderzoeken wat er nu precies bij je past. Het gaat verder dan de scanners barcodes die je gebruikt om producten aan te slaan. Benieuwd welke gadgets er zijn voor een moderne winkel? Hieronder vind je meer informatie.

Elektronische displays

Wellicht heb je er al van gehoord of gezien, maar elektronische displays brengen een hoop voordelen met zich mee. Je kunt op ieder moment van de dag de prijzen aanpassen en je hebt geen gedoe meer als het gaat om prijskaartjes vervangen. In winkels kan het er nogal slordig uitzien als je keer op keer moet krassen op een kaartje of ze iedere keer moet vervangen. Mocht je wel op zoek zijn naar bepaalde etiketten of tags, ben je bij DCP aan het goede adres. Als je alles digitaal hebt staan, blijft het er allemaal even netjes uitzien. Je kunt er nu ook helemaal zelf voor kiezen hoe je de prijzen indeelt, zodat het makkelijk is voor de klanten om te lezen. Het komt namelijk regelmatig voor dat klanten niet weten welke prijs nu bij wat hoort en dit scheelt weer een hoop vragen.

Touch screen displays

Het elektronische display is al een behoorlijke stap in de goede richting, maar er is nog zoveel meer dat je kunt doen. Stel dat je producten of andere materialen verkoopt die soms nog wel uitleg nodig hebben. In dat geval kun je ervoor kiezen om displays bij het product te plaatsen waar mensen gewoon in kunnen kijken voor een beschrijving. Een hoop bedrijven gebruiken fysieke documenten, maar deze zullen er op een gegeven moment gebruikt uitzien. Met touch screen displays heb je dat probleem niet meer en is het voor de klant ook allemaal wat duidelijker. Een ander voordeel is dat je nu minder tijd kwijt bent aan het beantwoorden van vragen. Deze tijd zou je weer in andere werkzaamheden kunnen steken die wat meer aandacht nodig hebben.

Slimme kassa’s

Slimme kassa’s

Een hoop kassa’s zijn puur bedoeld voor het afrekenen van producten en aangeven van kortingen. Ook in dit systeem valt er genoeg in te ontwikkelen. Zo zou je met een geautomatiseerde kassa kunnen instellen dat de voorraad tegelijk wordt bijgehouden. Iedere keer als er dan een item verkocht is, wordt dit meteen aangegeven en opgeslagen. Dit kan je uiteindelijk tijd en moeite schelen als het moment er is om de inventarisatie te doen. Ook andere gegevens die essentieel zijn voor de verkoop kunnen opgeslagen worden in de kassa. Zo kun je er snel bij als je even iets niet meer weet. Dit zal van tevoren uiteraard wel een investering zijn, maar je moet maar net nagaan of jij het de moeite waard vindt. Doe vooral goed onderzoek naar wat werkt en wat je zelf belangrijk vindt. Alleen dan kun je de beste keuze maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here