Home Smartphones en tablets Functionaliteiten van de nieuwste Samsung eindelijk bekend

Functionaliteiten van de nieuwste Samsung eindelijk bekend

1791
0
DELEN
Functionaliteiten van de nieuwste Samsung eindelijk bekend

Heb jij in de afgelopen periode nog even gewacht met de aankoop van een nieuw toestel, in afwachting van de Galaxy S21 van Samsung? Geen onverstandige keuze! Het model beschikt over diverse verbeteringen ten opzichte van de Samsung Galaxy S20 van vorig jaar. Op deze pagina zetten we de belangrijkste vernieuwingen voor je op een rijtje. Wist je dat je nu al een pre-order kunt plaatsen voor het nieuwe toestel? Zo ben je straks een van de eerste gelukkigen, die de Samsung Galaxy S21 in z’n bezit heeft! Het plaatsen van een pre-order kan bij de grote Nederlandse providers.

Grote verbetering in de processor van de Galaxy S21

Grote verbetering in de processor

Een van de grootste verbeteringen die is doorgevoerd in de nieuwe Samsung Galaxy S21 zit in de processor van dit model. De processor heeft een flinke upgrade gehad, ten opzichte van de processor uit de Samsung Galaxy S20. Het model beschikt over een Snapdragon 888-chipset, welke gezien wordt als een van de beste chips die tot nu toe op de markt kwam. De verwachting is dat er de komende tijd meer toestellen zullen volgen, die van deze processor worden voorzien. Enig nadeel voor de Nederlandse consument is wel, dat Nederlandse versie van de Galaxy S21 zijn uitgevoerd met de Exynos 2100-chipset. Ook dit is overigens een verbetering ten opzichte van de chip die in de Samsung Galaxy S20 zat.

Accu van de Samsung Galaxy S21 gaat langer mee

Naast het feit dat de processor van de Galaxy S21 verbeterd is, werd ook de accu vernieuwd. De accu in de drie modellen uit de S21-productserie beschikt over een grotere capaciteit. Voordeel hiervan is dat de accu langer mee zal gaan. In hoeverre dit in de praktijk merkbaar is, moeten we nog afwachten. Dit hangt immers ook sterk af van de functies die je op het toestel gebruikt en de duurzaamheid van de processor in de Galaxy S21. De kans op het tussentijds moeten opladen van de accu neemt met deze upgrade wel af. In het bijzonder, wanneer je voorheen een relatief oud model uit de Samsung Galaxy S-reeks gebruikte.

Samsung Galaxy S21 Ultra heeft een zeer goede camera

Samsung Galaxy S21 Ultra heeft een zeer goede camera

Specifiek voor de Samsung Galaxy S21 Ultra geldt dat het model is uitgevoerd met een verbeterde camera. De ToF-camera die voorheen gebruikt werd, is vervangen voor een 100X Space Zoom camera. Met deze camera lijken de kleuren in foto’s die met het toestel gemaakt worden nog realistischer. Daar komt bij, dat de beelden scherper zijn.

Bron: Vodafone.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here