Home Business Jouw bedrijf in de spotlight door online marketing

Jouw bedrijf in de spotlight door online marketing

1781
0
DELEN
Jouw bedrijf in de spotlight door online marketing

Er zijn natuurlijk talloze manieren en plekken om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen, maar online is nu voor vele bedrijven de belangrijkste en meest waardevolle plek. Het is daarom verstandig om in te zetten op online marketing om jouw bedrijf verder te brengen. Als je online goed zichtbaar en goed vindbaar bent vergroot dat jouw naamsbekendheid en zal dat ook leiden tot meer conversie. Maar je bent natuurlijk niet de enige met dit idee en dit doel, dus hoe krijg je dit nou het best voor elkaar? En hoe blijf jij je concurrentie online telkens een stapje voor? Daar zijn vele verschillende manieren voor die we je in deze blog uitleggen.

Strategie en doelstellingen

Allereerst is het belangrijk dat je weet wat je wil bereiken met online marketing. Wil je meer conversie, een grotere naamsbekendheid of wil je innovatie onder de aandacht brengen? En wat wil je concreet bereiken? Het is natuurlijk niet genoeg om alleen te zeggen dat je meer conversie wil, je moet duidelijke doelen hebben. Zodra je dit bepaald hebt kun je aan de slag met het vormen van een online marketingstrategie. Hierin zul je ook gaan kijken naar welke middelen je in gaat zetten. Je hebt vast wel eens gehoord van de termen SEO en SEA, maar wat kun je ermee en wat is het precies?

SEO en SEA

SEO en SEA

SEO en SEA zijn misschien wel de bekendste termen in de online marketing. SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO is belangrijk omdat Google en andere zoekmachines jouw website beoordelen op een aantal criteria. Door je website in te richten op basis van die criteria kom je hoger in de zoekresultaten te staan. Je komt sowieso al bovenaan in de zoekresultaten als je SEA gebruikt, Search Engine Advertising. Het verschil is wel dat dit een advertentie is en je er dus voor betaalt. Hoe dan ook is het van groot belang dat je hoog in de zoekresultaten komt om zo meer verkeer naar je website te krijgen.

Hulp nodig bij online marketing?

Het optimaliseren van je website of het opzetten van een advertentiecampagne in Google zijn geen eenvoudige klussen, dus we raden aan hiervoor een online marketingbureau in te schakelen. Traffic Today is zo’n bureau en de online specialisten daar helpen je graag verder met al je online marketingvraagstukken. Zij kunnen je dan helpen met het opzetten van je strategie en natuurlijk ook bij het uitvoeren van die strategie. Zo zul je zien dat je steeds hoger komt in de zoekresultaten en dus steeds meer verkeer naar je website krijgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here