Home Huishoudelijk De XS Design Body Bobby Anti Theft rugzak

De XS Design Body Bobby Anti Theft rugzak

2573
0
DELEN

Het antwoord op al je wensen voor de perfecte rugzak, is de De XS Design Body Bobby Anti Theft rugzak. Deze rugzak ziet er stoer uit, maar heeft functionaliteiten waar je u tegen zegt. De tas is het perfecte middel dat beschermd tegen diefstal!

Materiaal van de XS Design Bobby

De rugzak is gemaakt van snijvast materiaal. Dit houdt in dat iemand een mes in je rugzak kan steken, maar er niet doorheen komt. Dit is ontzettend gunstig tegen diefstal. Een manier die vaak voorkomt op gebied van diefstal is het open steken van tassen aan de onderzijde, zodat de inhoud eruit valt. Het materiaal waarvan de tas is gemaakt, is hiertegen beschermd. Het materiaal is niet de enige bescherming tegen diefstal. De ritsen en vakken van de tas zitten dusdanig weggewerkt, dat een dief niet zomaar bij jouw laptop kan. Handig!

Telefoon opladen met rugzak

Ja echt? Ja. De rugzak heeft een ingebouwde usb-oplaadpoort waardoor jij met je tas je telefoon kunt opladen. Tevens biedt de rugzak ruimte in aparte gewatteerde vakken voor je laptop en/of tablet. Je kunt hierdoor je elektronica op een veilige manier vervoeren. Je weet zeker dat je door het gebruik van de tas zonder beschermhoezen geen schade oploopt aan je apparatuur.

Opbergvakken in de XS Design Body Bobby Anti Theft rugzak

Naast de ruimte voor elektronica heeft de XS Design Body Bobby Anti Theft rugzak ook ruimte voor andere spullen. Denk hierbij aan kabels, boeken, je portemonnee enzovoort. Verdeeld over de tas vind je diverse kleine opbergvakjes. Het meest geheime vakje vind je op de rug. Aan de achterkant vind je een vakje waar je precies je portemonnee en/of paspoort in kunt stoppen. Ontzettend handig voor bijvoorbeeld op stedentrip, wanneer je deze documenten graag dichtbij wilt houden.

Draagcomfort van de Bobby rugzak


De tas draagt lekker op de schouders door de gewatteerde schouderbanden. De schouderbanden zijn in lengte verstelbaar en dus helemaal af te stemmen op de lengte van jouw bovenlichaam. De rug van de tas is stevig, wat geschikt is voor het dragen van de tas voor een lange termijn. De rugzak beschikt over een band om de tas op een koffer te dragen. Qua looks mag de tas er ook wezen. De tas is te koop in verschillende kleuren en kleurcombinaties. De tas is afgewerkt met reflecterende strepen zodat jij ook in het donker goed zichtbaar bent.
Zou jij de XS Design Body Bobby Anti Theft rugzak overwegen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here