Home Huishoudelijk Wi-Fi Deurbel met Camera

Wi-Fi Deurbel met Camera

2765
2
DELEN
Middle aged woman pushing button of intercom

Veel mensen voelen zich onveilig als ze niet weten wie er voor de deur staat. Dat behoort nu tot de verleden tijd. Dankzij de Wi-Fi Deurbel met Camera kun je beter inschatten wie er voor de deur staat en hoef je ook geen dure beveiliging aan te schaffen voor je woning. Daarmee bespaar je flink wat euro’s.

Een vervanging van de traditionele deurbel
Niet alleen voor meer veiligheid in huis, juist ook als je de traditionele deurbel zat bent, is de Wi-Fi Deurbel met Camera zeer geschikt. Deze deurbel is verbonden met een applicatie op je telefoon die het mogelijk maakt om bezoekers te bekijken of ermee te praten.

Dankzij een bewegingsdetectie wordt weergegeven wie er voor de deur staat, zelfs als er niet wordt aangebeld. Dat moet jou zeker een veilig gevoel geven in je eigen huis. Bovendien kan je deze applicatie met meerdere mensen tegelijk bedienen. Ontzettend handig dus!

De belangrijkste kenmerken van deze deurbel
De Wi-Fi Deurbel met Camera is compact met afmetingen van 70 x 70 x 28 millimeter. Hij is voorzien van een indoor speaker inclusief touchscreen. Verder is er een HD 720P aanwezig. De Wi-Fi Deurbel met Camera stuurt direct notificaties naar je smartphone, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien is de bel bestuurbaar tot een temperatuur van 0-40 °C.

Wat kost deze deurbel?
Uiteraard hangt er aan deze Wi-Fi Deurbel met Camera een prijskaartje. Je betaalt er een bedrag voor van 139,95 euro. Echter mag je niet vergeten dat je daar heel veel voor terugkrijgt. Bovendien is de veiligheid in jouw eigen huis je lief, dus is een investering best op zijn plaats.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here