Home Computers Wat zijn de populairste e-commerce websitebouwers?

Wat zijn de populairste e-commerce websitebouwers?

2071
0
DELEN
Wat zijn de populairste e-commerce websitebouwers

Het kiezen van het beste e-commerce platform is geen gemakkelijke taak. Momenteel is het aanbod aan systemen groot en er zijn veel verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Denk goed over deze keuze na. Want deze keuze zal in de toekomst veel invloed hebben op jouw bedrijf. Je bent als webshop eigenaar namelijk iedere dag in dag uit bezig met het gekozen systeem. Dan is het natuurlijk fijn als je direct een mooi systeem hebt dat helemaal bij je wensen en behoeften past. Op je hierbij te helpen hebben we een rijtje van de populairste e-commerce websitebouwers voor je samengesteld.

JouwWeb: De gebruiksvriendelijke Nederlandse website-maker

JouwWeb is een Nederlandse website maker tool voor beginners die een kleine website, blog of webwinkel willen opzetten. Je kunt je JouwWeb webshop beginnen met een paar klikken op de muisknop beginnen en je hoeft er niet voor te kunnen programmeren. JouwWeb biedt in samenwerking met Mollie alle betalingsmogelijkheden als bijvoorbeeld iDeal, Overboeking, PayPal, Creditcard, Bancontact en Apple Pay aan waardoor gebruikers gelijk het betalingsverkeer voor hun webshop hebben geregeld.

Magento: Alles-in-1 systeem voor hele grote webshops

Magento Alles-in-1 systeem voor hele grote webshops

Voor de grotere webshops is Magento een populaire keuze. Het is dan ook moeilijk om de populariteit van dit e-commerce platform te negeren, vooral als je bedenkt dat er meer dan 200.000 bedrijven online zijn die volledig afhankelijk van dit platform zijn. Voor de grote webshop eigenaren is Magento een flexibele en kostenbesparende keuze ten opzichte van een op maat gemaakte webshop.

OpenCart: Open source e-commerce framework

Het OpenCart framework is open-source software en biedt online bedrijven de mogelijkheid om hun activiteiten soepel en voordelig uit te voeren. Dit is een goede oplossing voor gebruikers die bekend zijn met de werking van protocollen zoals MySQL en PHP. Dit open-source platform vraagt dus wel meer aandacht om onder de knie te krijgen.

WordPress: WP in combinatie met WooCommerce

Het is vrijwel ondenkbaar dat je iets over e-commerce platforms leest zonder WordPress als optie te passeren. WordPress is een krachtig platform. Maar, WP vereist alleen wel een aparte installatie op een hosting server en diverse WordPress plugins om te functioneren als een webshop.

Conclusie: begin simpel en schaal langzaam op.

De meeste platformen zijn makkelijk te gebruiken. Maar voor diegenen die geen idee hebben hoe ze een e-commerce website kunnen bouwen, is het aan te raden om met een simpele website builder te beginnen. Begin met een enkel producten en schaal dan steady and langzaam op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here