Home Smartphones en tablets Wat we kunnen verwachten van de Samsung Galaxy Watch 3

Wat we kunnen verwachten van de Samsung Galaxy Watch 3

2144
0
DELEN
Samsung Galaxy Watch 3

Samsung heeft mogelijk weer een mooie release op de planning staan, namelijk de Galaxy Watch 3. En dit belooft wederom, net als de andere smartwatches van Samsung, een groot succes te worden. Maar wat weten we al over de Samsung Galaxy Watch 3? In dit artikel lees je er alles over.

Wat is de Samsung Galaxy Watch 3? 

Hoewel Samsung de nieuwe smartwatch Galaxy Watch 3 nog niet officieel heeft aangekondigd, wijst alles erop dat deze nieuwe smartwatch er wel aan komt. Twee jaar geleden lanceerde Samsung de allereerste Samsung Galaxy Watch. Hierna heeft Samsung vooral sporthorloges uitgebracht: de Galaxy Watch Active-reeks. Echter wijst alles er nu dus op dat de echte opvolger van de originele Samsung Galaxy Watch binnenkort op de markt komt: de Samsung Galaxy Watch 3. 

Dit is dus zeker niet de eerste smartwatch waarmee Samsung op de markt komt. Zo zijn er al verschillende soorten van de Galaxy Gear-reeks (onder andere Gear 2 en Gear 3 classic, Gear 3 Frontier, Gear Fit en Gear Sport). Ook de sporthorloges van Samsung zijn tot op de dag van vandaag nog ontzettend populair. Dit gaat om de Samsung Galaxy Watch Active modellen (Galaxy Watch Active en Galaxy Watch Active 2). Er wordt verwacht dat het ook van deze reeks niet lang meer duurt voordat er een nieuw model wordt gepresenteerd. Waarschijnlijk krijgt dit nieuwe model dan ook de naam Samsung Galaxy Watch Active 3.

Wat kunnen we verwachten van de Galaxy Watch 3?

Ondanks het feit dat Samsung de nieuwe Samsung Galaxy Watch 3 nog niet officieel heeft aangekondigd, gaan er al wel veel geruchten rond over deze nieuwe smartwatch. Er wordt verwacht dat de Samsung Galaxy Watch 3 in twee verschillende varianten verkrijgbaar zal zijn: een 45/46 mm-variant en een 41/42 mm-variant. De smartwatch zal daarnaast aan te schaffen zijn in verschillende kleuren: waarschijnlijk zwart, zilver en brons/goud. Ook is de verwachting dat het horloge op een gemakkelijke manier de hartslag en bloeddruk kan meten. Tevens moet de Samsung Galaxy Watch 3 zo’n tien minuten tot 50 meter onder water kunnen. 

In tegenstelling tot de eerste Samsung Galaxy Watch, wordt ervanuit gegaan dat de Samsung Galaxy 3 een stuk duurder wordt. Er wordt een vanafprijs van minimaal 379 euro verwacht. 

Het is nog niet bekend wanneer de Samsung Galaxy Watch 3 op de markt komt. Hoogstwaarschijnlijk gebeurt dit gelijk met de aankondiging van een nieuwe Samsung Galaxy smartphone. Naar verwachting zal dit rond het najaar zijn.  

DELEN
Vorig artikeliOS 14: wat kunnen we verwachten?
Volgend artikelElektra aanleggen in huis
Mijn naam is Tessa Kok en ik ben werkzaam als freelance tekstschrijver. Ik ben gespecialiseerd in onder andere blogs, advertorials, SEO-teksten en vacatureteksten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here