Home Internet Wat voor soorten providers zijn er?

Wat voor soorten providers zijn er?

1909
0
DELEN
Wat voor soorten providers zijn er?

Als je op zoek bent naar een nieuwe internet provider dan is het belangrijk om het onderscheid te weten tussen de verschillende soorten internet providers. In dit artikel gaan we in op de verschillen tussen deze internet providers. Benieuwd naar alle verschillende providers die actief zijn? Hier kan je alle internet providers overzichtelijk en snel vergelijken. 

Prijsvechters

Prijsvechter focussen zich voornamelijk op één ding. Dat is namelijk een zo laag mogelijke prijs hanteren. Het zijn internet providers die een zo goedkoop mogelijk internet abonnement willen aanbieden. Vaak wordt er alleen de basis geleverd en dus niet meer dan nodig. Mocht je mogelijke problemen hebben met het abonnement dan is het natuurlijk mogelijk om contact op te nemen, de service zal alleen wel minder zijn vergeleken met premium providers. Hiernaast hoef je ook geen extra service of diensten verwachten. Prijsvechters zijn ideaal voor mensen die een abonnement voor zo laag mogelijke prijs willen aanschaffen zonder al te veel gedoe en extra’s. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Online.nl en Youfone. 

Premium providers

Dan zijn er nog premium providers. Voorbeelden van premium providers zijn KPN en Ziggo. Deze providers hebben als doel om zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Naast het feit dat er betrouwbaar en snel internet geleverd wordt. Zijn er vaak ook andere voordelen verbonden aan je abonnement. Bij Ziggo krijg je bijvoorbeeld Ziggo totaal. Hier kan je verschillende sportzenders gratis bekijken. Bij XS4ALL krijg je er een monteur gratis bij. Dus als je problemen hebt met het internet dan kun je deze monteur vragen om langs te komen. 

Internet providers vergelijken 

Internet providers vergelijken

We hebben in dit artikel de twee verschillende soorten internet providers besproken. Dit waren prijsvechters en premium providers . Prijsvechters focussen zich voornamelijk op het hanteren van een zo laag mogelijke prijs terwijl premium providers zich voornamelijk richten op extra diensten naast het leveren van betrouwbaar en snel internet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here