Home Internet Waarom je 8D audio in de toekomst nog vaak gaat tegenkomen

Waarom je 8D audio in de toekomst nog vaak gaat tegenkomen

179
0
DELEN
8D audio

8D audio: niet nieuw, maar wel steeds populairder. Nu veel mensen niet meer naar concerten toe kunnen vanwege de coronacrisis, luisteren veel mensen thuis naar hun favoriete muziek. En 8D audio is in deze afgelopen periode steeds populairder geworden. In dit artikel vertellen we je meer over wat 8D audio is, hoe het werkt en waarom het juist in deze periode steeds populairder wordt. 

Wat is 8D audio? 

8D audio bestaat al jaren, maar wordt juist nu steeds populairder. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat iedereen vanwege de coronacrisis veel thuis zit, en niet in staat is om naar live concerten te gaan. Om toch een beetje in de concertstemming te blijven, luistert men tegenwoordig graag naar 8D audio. Met het geluid van 8D audio lijkt het namelijk net alsof je bij een live concert staat. Door 8D audio lijkt het alsof de muziek rond je heen beweegt. Dit geeft een fantastisch extra effect aan het luisteren van muziek. Als je 8D muziek wilt luisteren, dan is het belangrijk om dit via oordopjes of een koptelefoon te doen. Op deze manier kun jij het beste genieten van deze next-level muziek, iets dat je nog vaak zult tegenkomen in de toekomst.

Hoe werkt 8D audio?

8D audio wordt gemaakt via een speciale software. Met deze software kunnen tracks ge-edit worden, waardoor het lijkt dat de muziek overal om je heen te horen is. Op deze manier wordt je brein gefopt, omdat je het gevoel hebt dat je je in een grotere ruimte bevindt. Als de editors de 8D track klaar hebben, kan het geëxporteerd worden naar een mp3/mp4 formaat. Dan is het mogelijk om deze 8D muziek te beluisteren.

Waar kan ik 8D audio beluisteren?

Waar vind je 8D audio tunes? Tegenwoordig kun je 8D audio al veel online vinden. Denk aan YouTube en Spotify. Vooral YouTube biedt al veel 8D muziek. Benieuwd geworden? Ga dan via YouTube of Spotify op zoek naar jouw favoriete nummer in 8D, en laat je verrassen door de heerlijke sound van 8D audio. En vergeet hierbij je koptelefoon of (draadloze) oordopjes niet, want op deze manier kun je er het beste van genieten.

DELEN
Vorig artikelNa het 5G netwerk is ook het 6G netwerk al in de maak
Volgend artikelAlles wat je wilt weten over de Fitbit Charge 4
Mijn naam is Tessa Kok en ik ben 21 jaar oud. Momenteel ben ik bezig aan het laatste jaar van mijn HBO opleiding Media, Informatie en Communicatie. Tijdens deze studie en mijn stages heb ik geleerd mezelf te specialiseren in het schrijven van creatieve artikelen, sociale media, copywriting, community management, trendresearch en het ontwikkelen en creëren van diverse soorten content.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here