Home Smartphones en tablets Waarom een refurbished iPhone 8 nog steeds een prima optie is voor...

Waarom een refurbished iPhone 8 nog steeds een prima optie is voor je kind

1943
0
DELEN
Waarom een refurbished iPhone 8 nog steeds een prima optie is voor je kind

Is jouw kind toe aan een eigen smartphone, dan wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen voor een gloednieuwe smartphone die gemakkelijk kapot kan. Een goede optie is dan om een ouder model refurbished te kopen. Dat wil zeggen dat het om een gebruikt toestel gaat dat helemaal gecontroleerd en opgelapt is. Bovendien krijg als je bijvoorbeeld een iPhone 8 refurbished koopt dezelfde garantie als bij een nieuwe telefoon. We bespreken waarom een refurbished iPhone 8 nog steeds een prima optie is voor je kind.

Draadloos opladen

De iPhone 8 biedt de mogelijkheid tot draadloos opladen. Als je je kind ook voorziet van een draadloze oplader voor op zijn of haar kamer, hoeft je kind lang niet zo vaak een oplaadkabeltje in en uit de telefoon te doen. Zo kan dat onderdeel van de telefoon, dat toch een beetje kwetsbaar is, minder snel beschadigen waardoor de telefoon niet meer op te laden dus. Handig dus!

Voldoende opslagruimte

De voorganger van de iPhone 8 had ‘slechts’ 32GB opslagruimte. Bij de iPhone 8 is dat verdubbeld naar 64GB. Dat betekent dat er meer dan genoeg ruimte op de telefoon is voor je kind om alle apps te installeren die hij of zij graag wil, plus om daarnaast nog veel foto’s en video’s op te slaan. Niets is immers vervelender dan regelmatig je telefoon te moeten opschonen omdat de vrije opslagruimte op is.

Klein van stuk

Klein van stuk

Smartphones lijken alleen maar groter te worden. Hoewel een grote telefoon natuurlijk ook voordelen heeft, is het voor een kind minder praktisch. Kinderen hebben immers kleinere vingers en kleinere kleding met kleinere zakken. De iPhone 8 heeft een scherm van ‘slechts’ 4.7 inch, dus het is een handzaam toestel dat uitstekend geschikt is voor kinderen. Het scherm is overigens een Retina HD-display met ‘True Tone’ dat voor een uitstekende beeldkwaliteit zorgt. Zeker geen lachertje dus.

Zoek mijn AirPods

Bij een smartphone is het praktisch om oordopjes te hebben, zodat je zonder een ander te storen naar video’s kunt kijken, kunt gamen of muziek kunt luisteren (op de fiets bijvoorbeeld). De iPhone 8 is geschikt voor AirPods, de draadloze oordopjes van Apple. Nu kunnen kinderen die natuurlijk gemakkelijk kwijtraken, maar je kunt ze terugvinden door op de telefoon gebruik te maken van de  ‘Zoek Mijn AirPods’ functie.

Rest natuurlijk nog de vraag of je je kind een telefoonabonnement wilt geven of met prepaid beltegoed wilt werken. Het voordeel van dat laatste is dat je de kosten goed in bedwang kunt houden. Als het beltegoed op is, kan je kind gewoon nog van wifi gebruikmaken om toch te kunnen communiceren met jou en anderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here