Home Smartphones en tablets Vol verwachting klopt ons hart; de nieuwe iPhone 14

Vol verwachting klopt ons hart; de nieuwe iPhone 14

1473
0
DELEN
Vol verwachting klopt ons hart; de nieuwe iPhone 14

Het is bijna weer zover en de geruchtenmolen draait dan ook volop; er komt weer een nieuwe iPhone aan! Dit keer is het de iPhone 14 die zijn opwachting maakt. Wanneer dit precies gaat gebeuren, dat weet niemand. Zoals we natuurlijk van Apple gewend zijn wordt hieromtrent een groot rookgordijn omhoog getrokken. De marketing van dit merk blijft toch een knap staaltje werk. Waar velen vermoeden dat na het overlijden van Steve Jobs dit wel klaar zou zijn, lijkt dit toch zeker niet het geval. En ondanks dat ze altijd alles tot het laatste moment geheim proberen te houden zijn er toch al kleine scoops bekend en worden er enige hints gegeven. Daarom hierbij op een rijtje de details die bij ons wel al bekend zijn.

Wat kunnen we verwachten

De iPhone 14 serie belooft weer een mooi geheel te worden. Te beginnen met de camera, waarvan we dachten dat ze bijna wel het ultieme hadden bereikt, zien we toch weer een verbetering. Bij de iPhone 14 Pro zal de sensor van de camera een ultragrote hoeklens hebben. Deze zal twee keer zo groot zijn als die van de 13 Pro, inclusief een camerasensor met pixels van 1,4 micron groot. Dit was bij de huidige iPhone 13 1,0 micron. En dat was alweer een enorme verbetering ten opzichte van de vorige versie camera bij de iPhone 12.

Ieder zijn model

Zoals we inmiddels gewend zijn van Apple komen ze ook met diverse modellen, volgens de geruchten zou het dit keer om vier verschillende opties gaan waarvan twee Pro modellen. Deze zijn duurder ten opzichte van de Pro versies van de IPhone 13. Daarnaast zal ook het ‘mini’ model verdwijnen, maar er komt wel weer een goedkopere versie van de grote variant iPhone 14.

Vol verwachting

Daarnaast komt er ook nog een stukje technische innovatie bij, waarschijnlijk krijgt de nieuwe iPhone 14 namelijk de optie om gebruik te maken van satelliet communicatie. Dit zorgt ervoor dat je altijd en overal bereik hebt, dus ook in noodsituaties. Niet per se een toevoeging voor de echte gadgetliefhebbers, maar wel ééntje die levens kan gaan redden. Dit zou naar verluidt een innovatie zijn waar Elon Musk zich hard voor heeft gemaakt. Iets waar wij zeker sympathie voor op kunnen brengen, want levens redden met technologie is toch de mooie kant van innovatie.

Kortom, tot op heden moeten we het doen met geruchten. Maar wel geruchten waar wij blij van worden. Er gaan ook nog verhalen rond over het andere uiterlijk van de IPhone en een andere plek van de selfie camera. Ook zou het scherm van de iPhone Pro Max een stukje groter zijn dan het scherm van de huidige iPhone. Rond 7 september gaan ze waarschijnlijk wederom een event organiseren waar alles gepresenteerd wordt. Maar hier hebben wij nog geen bevestiging van dus dit blijft vooralsnog speculeren. We kunnen dus wel concluderen dat het een spannend najaar wordt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here