Home Smartphones en tablets View2 en View2 Pro: de nieuwe toestellen van Wiko

View2 en View2 Pro: de nieuwe toestellen van Wiko

2714
0
DELEN

Het merk Wiko komt met twee nieuwe telefoons met innovatief design, de View2 en View2 Pro. De telefoon maakt de beleving in apps nog intenser. Het toestel heeft een 19:9-breedbeeldscherm en dat is echt enorm. Dit is wat het toestel allemaal kan.

Veel vastleggen met weinig licht

Het toestel van Wiko heeft aan de voorzijde een camera met Big Pixel-technologie en een f/2.0-diafragma. Dit houdt in dat het toestel vier keer zoveel licht vangt als een standaard camera op een mobiele telefoon. Foto’s zijn helderder dan ooit! Ook aan de achterzijde is de telefoon uitgerust met een ultragroot f/1.75-diafragma. Kleur en detail zijn nog beter zichtbaar, ook bij weinig licht. Vervaging en ruis wordt automatisch gereduceerd door de beeldverwerking van Blurless. Iedere keer als je een foto neemt, maakt de telefoon 5 opnames waaruit je de beste wordt gekozen.

Al je vrienden op een plaatje

Dankzij de 120-graden groothoeklens op de View2 Pro maak je prachtige landschapsfoto’s en de beste groepsfoto’s. Net als bij de iPhone Plus kun je met de View2 Pro foto’s maken met een scherptediepte effect. De achtergrond van de foto vervaagd waardoor het te fotograferen object beter uitkomt. Leuk detail: net als de nieuwste iPhone, heeft de telefoon gezichtsherkenning. Ontzettend handig en veilig! Daarnaast maakt NFC het mogelijk om contactloos te betalen, in te checken of andere acties uit te voeren.

Snel, sneller, snelst

De View2 heeft een Qualcomm Octa-Core-processor en wordt ondersteund door een 3GB RAM. De View2 Pro heeft een 4GB RAM. Samen met de 3.000 mAh-accu gaat je batterij ontzettend lang mee. Uit test uit het eigen laboratorium van Wiko, is het mogelijk om 24 uur te bellen, browsen en gamen zonder tussentijds op te laden. Groot voordeel! De telefoons komen in een 32GB variant voor de View2 en 64GB voor de View 2 Pro. De telefoons zijn uit te breiden met een micro SD-kaart van 128GB of 256GB.

Wat gaat dat kosten?

In je hoofd heb je de genoemde opties al omgezet naar een prijskaartje. Niet waar? Niet schrikken de Wiko View2 is vanaf april te koop voor 199 euro. De View2 Pro koop je voor 299 euro. De telefoons zijn beschikbaar in zwart, zilver en goud. Bizarre prijzen voor de beloftes die het merk maakt. Het is nog even afwachten, maar over een maand kunnen we de telefoons zelf uitproberen. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd en kunnen niet wachten om de toestellen van Wiko uit te proberen.

Ken jij het merk Wiko? En zou je een telefoon van het merk overwegen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here