Home Huishoudelijk Video deurbel met of zonder abonnement aanschaffen?

Video deurbel met of zonder abonnement aanschaffen?

2075
0
DELEN
Video deurbel met of zonder abonnement aanschaffen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een video deurbel aan te schaffen. Je hoeft je ook maar even in het aanbod hierin te verdiepen om te ontdekken dat je hier zeer veel keuzemogelijkheden in hebt. Veel aanbieders spelen handig in op de toegenomen populariteit van deze smart home optie. Een van de keuzemogelijkheden die je hebt, is het aanschaffen van een video deurbel met of zonder abonnement. Veel mensen gaan er automatisch van uit dat de optie met abonnement de beste keuze is maar is dat ook zo?

Opkomst van smart home voorzieningen gericht op veiligheid

We hebben het al meerdere malen op deze website aangegeven. De opkomst van smart home voorzieningen gericht op veiligheid is sterk. Onze voorspelling van de smart home trends voor 2021 is uitgekomen. We schreven dat de open standaard die geschikt is voor smart home voorzieningen die onder andere gericht zijn op veiligheid verder ontwikkeld zou worden en dit is daadwerkelijk gebeurt. Veel mensen voelen de noodzaak om hun veiligheid verder te verbeteren door het gebruik van bijvoorbeeld slimme verlichting of video deurbellen. Daarnaast dient gemak ook de mens maar hoever ga je hierin? Kies je bijvoorbeeld voor een slimme deurbel die gekoppeld is aan een contract of juist voor een video deurbel zonder abonnement

Opkomst van smart home voorzieningen gericht op veiligheid

Hoe werkt een video deurbel zonder abonnement?

Het is zeker niet een vanzelfsprekendheid dat er gekozen wordt voor een video deurbel die gekoppeld is aan een abonnementsvorm. De keuze voor een video deurbel zonder abonnement behoort ook zeker tot de mogelijkheden. De videobeelden kunnen immers lokaal worden opgeslagen op een SD-kaart of er kan gebruik worden gemaakt van een cloud functie waarvoor zelf zorg gedragen wordt. 

Waarom kiezen voor een videobel zonder abonnementsvorm?

Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom je zou kiezen voor een videobel zonder abonnementsvorm. Allereerst kun je deze keuze maken uit financieel oogpunt. Een video deurbel zelf is niet duur maar door het abonnement wat je hierbij afsluit zorgt ervoor dat de maandelijkse kosten flink kunnen oplopen. In dit opzicht is het van belang om de toegevoegde waarde van de serviceverlening die gekoppeld is aan het abonnement in kaart te brengen. Een videobel zonder abonnementsvorm is immers eenvoudig te installeren en zijn weinig mensen die géén gebruik maken van een Cloud service. 

Uit het bovenstaande kan terecht worden geconcludeerd dat er met de keuze voor video deurbellen zonder abonnement geen enkele concessie wordt gedaan met betrekking tot het gemak en de veiligheid. Als je dit realiseert en je ook weet dat je met deze optie veel voordeliger uit bent, is je keuze waarschijnlijk snel gemaakt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here