Home Smartphones en tablets Telefoonhoesjes: welke opties zijn er?

Telefoonhoesjes: welke opties zijn er?

3079
0
DELEN
portemonnee hoesje

In de hedendaagse maatschappij zijn ze niet meer weg te denken: de mobiele telefoons. We zijn voortdurend online, zijn bang om een berichtje te missen en willen alles met onze camera vastleggen. Kortom, een telefoon is een kostbaar bezit en daar gaan we (over het algemeen) voorzichtig mee om. Met de groeiende vraag naar mobiele telefoons is ook de groei van telefoonhoesjes toegenomen. We willen maar al te graag onze geliefde beschermen. Hedendaags is een telefoonhoesje in allerlei vormen, maten, kleuren en materialen te vinden.

De telefoonhoesjes met klep: de flip cases

De naam van het telefoonhoesje verraad het al. Deze telefoonhoes heeft een klepje. Dit klepje beschermt de voorkant van het toestel. Deze klep is met het grootste gemak te openen en te sluiten. Afhankelijk van het model kan deze klep naar boven of naar beneden geopend worden.

Met een gerust hart kun jij je telefoon bewaren in een flip case. Een flip case beschermt je telefoon volledig. Daarnaast is deze hoes zeer gemakkelijk in gebruik. Je hoeft niet bij elk berichtje of elk sms’je je telefoon uit een telefoonhoes te halen. Gemiste oproepen komen dus niet zo gauw meer voor!

Portemonnee en telefoon in één: de portemonnee hoesjes

Je hoeft nooit meer je portemonnee apart mee te nemen wanneer jij je telefoon maar meeneemt. Een portemonnee hoesje is ontzettend praktisch. Je bewaart namelijk niet alleen je telefoon op een veilige plek, maar ook je pasjes en je geld.

Een klein nadeel aan dit telefoonhoesje is dat de klep soms klem kan zitten. Dit kan het gemak van een belletje verstoren.

portemonnee hoesje

Waterdichte hoesjes

Regenhozen, hagelbuien of enorme sneeuwbuien. Niks deert jouw telefoon meer met een waterdichte telefoonhoes. Een klein minpuntje aan de waterdichte hoes is dat deze zeer dik is en veel ruimte inneemt in de broekzak. Toch laat dit kleine minpuntje absoluut niet de voordelen van het telefoonhoesje in water vallen. Met een waterdichte telefoonhoes ben je namelijk altijd verzekerd van optimale bescherming.

waterdichte-telefoonhoes

De simpele beschermende eenvoud: de back covers

Een back cover doet zijn naam eer aan. Alleen de achterkant van je telefoon wordt bedekt. In sommige gevallen zijn ook de zijkanten van een telefoon beschermd tegen stoten en vallen. Het fijne van een back cover telefoonhoes is dat het uiterlijk van je mobiel zichtbaar blijft en de telefoonhoes niet alle aandacht opvraagt. Mocht jij de nieuwste uitgave van Android hebben, wees dan niet gevreesd dat andere mensen dit niet noteren met een back cover telefoonhoes.

Klein minpuntje aan deze telefoonhoes is dat deze minder goed beschermend is. Dit probleem los je op met een screenprotector.

Het tasje voor je telefoon: De pouches

Een pouch staat ook wel bekend als het telefoontasje. Dit type telefoonhoesje heeft deze naam toegewezen gekregen aangezien de telefoon in een klein tasje bewaard wordt.
Deze hoes beschermt je toestel volledig. Het fijne aan het telefoontasje is dat je hoogstwaarschijnlijk geen nieuwe tas hoeft te kopen wanneer je een nieuwe telefoon aanschaft. Een pouch is namelijk vaak geschikt voor veel verschillende soorten telefoons. Wat soms als vervelend wordt ervaren, is dat je de telefoon elke keer voor gebruik uit de pouch moet halen.

pouche telefoonhoesje

Welke telefoonhoesje heeft jouw voorkeur? Laat het ons weten via de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here