Home Smartphones en tablets De Samsung Galaxy Tab 3 10.1

De Samsung Galaxy Tab 3 10.1

2643
0
DELEN

De Samsung Galaxy Tab 3 10.1 speciaal voor jou

De Samsung Galaxy Tab 3 10.1 is een tablet die uitstekend door het gehele gezin gebruikt kan worden. Maar misschien heb jij wel veel meer de behoefte om deze voor jezelf te houden. Die gedachte is ook niet geheel vreemd, want er zijn voldoende mogelijkheden met deze tablet. Om je een indruk te geven wat deze tablet allemaal kan, volgt hier wat interessante en bruikbare informatie.

De belangrijkste kenmerken

De Samsung Galaxy Tab 3 10.1 wordt getypeerd door een aantal belangrijke kenmerken. De tablet is voorzien van een 10.1 inch scherm en heeft een schermresolutie van 1280 x 800 pixels. Hij heeft daarnaast een opslaggeheugen van 16 GB. Dit is echter uit te breiden naar een geheugen van 32 GB. Hij draait op het 4.2 Android besturingssysteem. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om WiFi te gebruiken op deze tablet.

Voordelen van de tablet

Je kunt de Samsung Galaxy Tab 3 10.1 gebruiken als afstandsbediening voor alle media in je huis. Er zit eveneens een ingebouwde mp3-speler in de tablet. Ook bluethooth is aanwezig. Het besturingssysteem van Android is gemakkelijk te bedienen. In Google Play Store kun je downloaden wat je maar wilt. Of het nu gaat om een applicatie om een spelletje mee te spelen, of een nieuwsapplicatie, het is gemakkelijk en snel te installeren.

Minpuntjes van de tablet en de prijs

Uiteraard zijn er altijd wel een klein aantal minpuntjes op te noemen. Dit zijn de batterijduur. Deze zou langer mee mogen gaan. En natuurlijk blijft ook de Samsung Galaxy Tab 3 10.1 kwetsbaar en is hij gevoelig voor eventuele schade. Je moet rekenen op een prijs rond de € 300,00 wanneer je de tablet wilt gaan aanschaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here